nedá sa komentovať a desí ma mobilná verzia, ja chcem prepínatko na normálnu verziu ("vďaka" responzivite nefunguje, keď v nastavení prehliadača kliknem že chcem verziu pre PC)
inak, že je nefunkčná Tomáš asi vie, do toho mu je zbytočné kecať, dizajn sa mi celkom páči
Potešil ma odkazovač.
Nechápem podľa čoho sa generuje tá karma.
Potešilo ma, že sa dajú znovu tvoriť fotoalbumy. A editovať miesto bydliska.
Ale nešla pridať fotka. A zmizli aj smajlíky.
Všimla som si, že každý mal možnosť pridávať článok do časáku tak sa konečne budú môcť niektorí činiť.
Nestihla som pozrieť úplne všetko, napr inzeráty
Úplne som nepochopila to nové rozčlenenie profilu, umiestnenie fotky fajn, na pozadie kebyže sa dá hodiť ešte dačo by bolo fajn (snáď by to nenarušilo tú údajnú responzívnosť), ale na čo je - 1000 znakov o mne, toto tu chcem mať a ešte aj vizitka? Stačila by bohate jedna stránka na nejakých pár teplých slov o osobe a druhú stránku by som využila na to, čo kedysi boli linky - buď si tam spropaguje osoba svoj Tumblr, Instagram, whatever, alebo si tam nahodí nejaké iné obľúbené stránky.
Uvítala som, že zmizli novinky.
Nechápem prečo niektorým záhadne premenilo vek aj pohlavie v profile.
Fantómové TSky - no bueno.
Randomly ma to hodilo na profily dvoch užívateliek namiesto môjho vlastného.
Nešla pridať profilovka, resp. nezobrazila sa.
Možnosť pridať anketu kde sa dá zakliknúť viac možností bola fajn.
nuuu... na to ze odpalilo skoro vsetko co v profile bolo a ze upozornenie a spravy boli v jednom a ked ti zasvietilo ze nieco mas tak si musel vsetko preklikat aby si zistil ze co za upozornenie to bolo tak celkom fajn nic na co by sa nedalo zvyknut, ale rad by som uvital zase CSS profily... to robilo birdz jedinecnym ze si usery mohli editovat svoje profile a bolo to uplne supermega vec... no ale statusy nove sa mi napriklad nepacili vobec, to bolo divne velice
+ Tie statusy sa mi veľmi nepáčili. Ideálne nech sú radené za sebou tak ako to bolo na žltom Birci, uniformný font aj pozadie bez hipsta obrázkov hôr a tak - aj keď linajkový papierik sa mi ešte celkom páčil
A hviezdičkovanie a hodnotenie tými nálepkami ako "dobrá téma", "smutné" etc. Je fajn.
mne sa tie statusy celkom páčili, keby neboli tie obrázky také veľké
a v profile tam bolo toho zbytočne vela 100 znakov o mne, vizitka ..nikomu sa to nebude chcieť preklikávať
Ale tie statusy to bola fajn myšlienka len nakoľko som sa nevedel prihlásiť tie pozadia to dávalo random? Lebo statusmi vyjadruje človek väčšinou pocity/emócie a pod. a ak to dáva random teraz napíše niekto "zomrel mi pes " a na pozadí bude nejaký veselý obrázok neviem či to bude výhra Ale ako fajn to bolo možno by bolo lepšie nie také veľké ale nech si napr. 2,3 stĺpce vedľa seba statusov lebo jeden stĺpec kde jeden status zaberal viac ako polovicu šírky stránky to bolo asi moc veľké
akurat likovanie fotiek a moznost viac takych(to je super na fotky s meciarom), to moze byt, inak sa mi to vobec nepaci a je to neprakticke, komplikovane z mobilu
nepáči sa mi to, niežeby dizajnovo, ale obsahovo. zoznamka, inzeráty a v profile vyplniť, či hľadám vzťah a chcem sex? nie, díky, na to sú iné portály.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
inak, že je nefunkčná Tomáš asi vie, do toho mu je zbytočné kecať, dizajn sa mi celkom páči
Nechápem podľa čoho sa generuje tá karma.
Potešilo ma, že sa dajú znovu tvoriť fotoalbumy. A editovať miesto bydliska.
Ale nešla pridať fotka. A zmizli aj smajlíky.
Všimla som si, že každý mal možnosť pridávať článok do časáku tak sa konečne budú môcť niektorí činiť.
Nestihla som pozrieť úplne všetko, napr inzeráty
Úplne som nepochopila to nové rozčlenenie profilu, umiestnenie fotky fajn, na pozadie kebyže sa dá hodiť ešte dačo by bolo fajn (snáď by to nenarušilo tú údajnú responzívnosť), ale na čo je - 1000 znakov o mne, toto tu chcem mať a ešte aj vizitka? Stačila by bohate jedna stránka na nejakých pár teplých slov o osobe a druhú stránku by som využila na to, čo kedysi boli linky - buď si tam spropaguje osoba svoj Tumblr, Instagram, whatever, alebo si tam nahodí nejaké iné obľúbené stránky.
Uvítala som, že zmizli novinky.
Nechápem prečo niektorým záhadne premenilo vek aj pohlavie v profile.
Fantómové TSky - no bueno.
Randomly ma to hodilo na profily dvoch užívateliek namiesto môjho vlastného.
Nešla pridať profilovka, resp. nezobrazila sa.
Možnosť pridať anketu kde sa dá zakliknúť viac možností bola fajn.
A hviezdičkovanie a hodnotenie tými nálepkami ako "dobrá téma", "smutné" etc. Je fajn.
a v profile tam bolo toho zbytočne vela 100 znakov o mne, vizitka ..nikomu sa to nebude chcieť preklikávať
je nejaká zmena? neviem, či som nepozorná, alebo slepá, alebo čo
Ale dizajn bol fajn no
ako vazne, naco sa snazite nahradit nieco co ako tak funguje niecim este horsim?
@sumivybanan O akej mobilnej verzií hovoríš?
Niečo mi včera ušlo ?
» www.birdz.sk/forum/co-bolo-n...
Tak nezávisláčim tu každý deň, tak nejako neviem čo sa tu deje : D
Ináč, nemáte niekto screeny toho úžasu?