som pocul uz davnejsie daco take, ze by na birdzi mal byt novy dizajn. ja mam este stale stary, tak ako to je? robi sa nieco? alebo treba nieco u mna prepnut, aby sa mi ten novy zobrazil?
jebat dizajn i tak to tu vyzera jak na mojej zakladnej ked ucitelky robili nastenku (nenarazam nato, ze tomas je zly dizajner) Len nato, ze vidno na aku vekovu skupinu sa zameriava. Uz len vyznam slova birdz - vtaciky = ludia co sa chystaju vzlietnut - zakladnari Takze picovina ze do 29 rokov. Skor od 11 - 18 (neviem co tu furt robim
No ale to som nechcel. chcel som, ze radsej funkcie nech opravia tak ako by mali a nech sa vymyslaju nove. Pricom dizajn by mal byt vaznejsi, elegantnejsi a hlavne by sa mal spravit Birdz pre vekovu kategoriu od 19 - 29 Tam by to hned vyzeralo inak
@freedomko prijdes mi ako dalsi co si potrebuje rypnut. naco sa hras? mas problem kuknut starsie diskusie o tom alebo co? ozaj to mam lovit za teba? sorry... na to nemam cas.
@hajzelodkosti tak tomu ver... jedna odpoved mi stacila. mudrlant a velky odbornik to je... takychto mam najradsej... za 5 minut majster sveta...povies mu ze ma pod nosom toho kvanta a on sa len pousmeje ze aky som JA hlupak.. otras...
suhlas, a este by mohli robit nieco s tym vyjadrovanim pouzitym na celej stranke.. nech to je kus vaznejsie, nie ako keby to robil 14 rocny pubertiak.. ten napad s 2 verziami neni zly.. predsa len taky clovek od 17 a vyssie uz ma svoju dostojnost..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.birdz.sk/maslo/tucnejsie...
@marttina co napr. ?
No ale to som nechcel. chcel som, ze radsej funkcie nech opravia tak ako by mali a nech sa vymyslaju nove. Pricom dizajn by mal byt vaznejsi, elegantnejsi a hlavne by sa mal spravit Birdz pre vekovu kategoriu od 19 - 29 Tam by to hned vyzeralo inak
suhlas, a este by mohli robit nieco s tym vyjadrovanim pouzitym na celej stranke.. nech to je kus vaznejsie, nie ako keby to robil 14 rocny pubertiak.. ten napad s 2 verziami neni zly.. predsa len taky clovek od 17 a vyssie uz ma svoju dostojnost..