Aktualizovali ste si už niekedy firmware na vašom mobile ,fotoaparáte alebo na mp3.
Pribudnú aj nejaké funkcie alebo to len opraví funkcie čo tam boli chybné.
Ja som nedávno aktu. na moju nokiu a jediný rozdiel čo som zbadal je že pri písaní sm
heeej, toto by mi mohlo helfnut...teda mozno niekto...mam zen vision M a tam je taka "super" funkcia, ze pinom sa da zablokovat najvyssia mozna hlasitost...raz som to pocuvala ked som zaspavala a nahodilo mi to daky kod, ktory, pochopitelne, neviem...cize to mam zablokovane na hlasitost 2 z 26 levelov...nevie mi s tym niekto pomoct? skusala som kombinacie a dosla som po daco 3000...ano, viem ze som lama, ale neda sa to nejako spravit? narok na reklamaciu tymto stracam, kedze si za to mozem sama
@2 neviem možno keby skúsiš ten firmware aktualizovať ale podla toho čo píšeš by bolo lepšie keby ti to spravia v servise hádam to nebude až také drahé
@0 to, ci len vyriesi nejaku chybu, alebo prida nejaku funkciu zalezi od rozsahu a typu konkretnej aktualizacie.
Inak no neviem, to ratanie je blbost pretože pismena s diakritikou sa povazuju za viac ako 1 znak. Konkretne namiesto 160 znakov, mas s diakritikou len 70
@2 aktualizácia asi nepomoze, skus obnovit povodne nastavenia i ked to asi bude chciet prave ten kod
ja mám MP4 prehrávač od ECG, a keď som premazával nahrávky zmazal som aj systémový súbor a diktafón mi už nejde návod ako upgradovať som na nete nenašiel, a ešte na jednej stránke bolo upozornenie že v domácich podmienkach by som si ho mohol akurat tak dosrať nooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Inak no neviem, to ratanie je blbost pretože pismena s diakritikou sa povazuju za viac ako 1 znak. Konkretne namiesto 160 znakov, mas s diakritikou len 70
@2 aktualizácia asi nepomoze, skus obnovit povodne nastavenia i ked to asi bude chciet prave ten kod
...a neviem či to nieje od veci ale nejaký týpek to rozoberá na stránke:
» forum.rubyonrails.cz/posts;search?q=...