Hej stačí no myslím že nový ti už ajtak nedajú každý dostane iba raz a platí po celú dĺžku štúdia. Neviem ako je to u teba ale ja ISIC vôbec nevyužívam a nemal som nikdy obnovenú jeho platnosť naposledy bol platný v ten rok keď som ho dostal odvtedy ho len jak smetie nosím v dokladoch
no ako, som si chcela poslať návratku v AISe a tam mi nabehol aj ISIC, že ho už vlastne mám, a že či chcem nový ale tak nechcem teda, keď mi takto vravíte
@creeson ja ho využívam hlavne na cestovanie, a v martinuse na nákup vianočných darčekov
@creeson a električenku si na čo dávaš? či máš tu košickú kartu tiež? lebo mne tá skončila rok po maturite, kedze je len na 5 rokov a načo kupovať dalšiu, ked je isic
No ja už hodne rokov chodím na DPMK BČK vetšinov si nabíjam mesačník ale teraz cez skúškové obdobie sa mi kupovať neoplatí keďže idem pár krát na skúšku tak ju využívam jak EP a lístky si cez ňu kupujem. Skade si to zobrala že BČK je iba na 5 rokov? Ja ju mám 9 rokov vkuse nič som nemenil dokonca na nej mám ešte foto jak som mal 15 síce aj na občianskom tiež
@korylein@kvetinka22 Normálka napr. na TUKE stačí na začiatku nového roku zájsť do budovy kde spravujú ISIC karty a tam ti ju upravia do novej podoby s napísanou novou fakultou a nálepkou platnosti na nový školský rok. Ja mám na svojej ešte FEI hoci chodím na SjF celkom drbem na tie ich karty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@creeson ja ho využívam hlavne na cestovanie, a v martinuse na nákup vianočných darčekov