Lady Gaga spolu Beyoncé znova natočili videoklip (ale tentokrát v jej štýle, predtým mali spoločný klip Videophone ktorého štýl viac pasoval Beyoncé) a tento je dosť bláznivý.
ako pre Gagu je to typicky klip.. k nej sa to dost hodi.. a je tym vynimocna ale od Beyonce mi to prislo umele.. a dost vidno,ako si zacala viac dovolovat v porovnani s klipom Poker face alebo Love game..
@narazuvzdornaa myslím že supersonic electronic je samostatná kategória a žiadna ľudská ruka nevytvorí nič čo sa svojou (ne)kvalitou bude čo i len trošku približovať klipu k tej pesničke
byonce sa mi v tejto sialenej polohe vobec nepaci, zato gaga... normalne ju zacinam obdivovat za to aka je sialena.. vsetky tie jej prevleky.. je to isty "druh umenia".. jasne ze su za tym jej ludia..ale tak.. je sialena, to sa mi paci
este kolkokrat napisete ze LG je pica a ze ma nahovno hudba a neviem co ??? citali sme to tu uz 500x takze netraposte..kazdy ma iny vkus..ale sry zabudol som ze na Birdzi su odbornici a tazki kritici na filmy,hudbu a neviem co vsetko
Hm, Beyoncé je nezaujímavá ár"en"bí hviezdička, ale tá GaGa má troška čosi do seba. Nemá bohvieakú hudbu, to nie, ale niektorými názormi a prevlekmi zaujme.
toto je kktina najväčšieho rázu, mali by to zakázať púšťať v telke, je to humus humus humus!!!!! neznášam to, neznášam ich obe!!! fuj fuj fuj fuj!!!!!!!
tak podla mna ten klip ma už teraz grammy , velmi starostivo režirovane , vela postav to má, vela scén, scenár musel byť pekne tučný a produkcia pekne drahá ..Ten klip sa mne osobne pači z toho dvovodu že je v nom vela zaujimavych napadov človeka to baví sledovať , pesnička sa mi nepači...aj ked lady gaga je v podstate dobrá spevačka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Lady Gaga - The Fame