Ahojte, je tu ten čas keď musím vymeniť telefón za novší model, nevedeli by ste mi poradiť aký, pripadne aj cenu na trhu, keďže som tento trh nesledoval asi 2-3 roky. Diky
Neviem, tak cca do 250€. Premýšľal som aj o iphone, ktorý som dlhé roky odcudzoval pre predraženost, ale iphone sa mi sám o sebe páči. Myslíš, že by sa oplatilo kúpiť v roku 2018 5s alebo SE, lebo by som chcel niečo také do ruky, nie obrovské hovädo ako je iphone 8 a jemu podobné.
Skús niečo od Huawei.. Aktuálne mám P10 a som veľmi spokojný, dokonca pred niekoľkými dňami mi prišla aktualizácia na Android 8. Pozri si aj P9 je super. Ak chceš ale lacné tak ich Lite verzie pozeraj
po 5s sa uz nepozeraj..
zober iPhone SE 64gb ak ti vyhovuju 4", ten mobil este aspon 2 roky posluzi a dnes za neho das 270-300eur (64gb)
ja sam mam doma jeden kus co by som ti kludne predal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
6palcovy displej, 4000ka baterka, 32gb s 3gb ram, super telefón
A to myslim smrtelne vazne.
po 5s sa uz nepozeraj..
zober iPhone SE 64gb ak ti vyhovuju 4", ten mobil este aspon 2 roky posluzi a dnes za neho das 270-300eur (64gb)
ja sam mam doma jeden kus co by som ti kludne predal