Prosím poraďte mi nejaký dobrý mobil. Sestra mi ide na narodeniny kúpiť nový telefón ale ja sa akosi stále vybrať aký. Ide mi len o tri veci a to aby bol dotykový, aby mal wi-fi a aby dobre prehrával hudbu.
@bobokokofull glalxy S2 má na displayi krajšie farby ale nie sú reálne... ten super amoled je obyčajný prekontrastovaný vypaľovač očí, a ten plastový kryt? ďakujem neprosím
zalezi kolko moze sestra minut. ak nie velmi vela tak skus pozriet Orange San Francisco (ZTE Blade), vsetko co si napisala dokaze a stoji 140 eur. ak bude penazi viac kludne aj galaxy 2 alebo nieco od HTC ale to sa priprav na ceny 500 eur +.
@tryptaminedream nevravím že to nevyzerá pekne ale keď som niečo odfotil tak tie farby čo mi zobrazil display mali od tých skutočných dosť ďaleko a radšej mám zobrazenie reálnych farieb
@kosmiklove pozri si toto video a povedz mi ze symbian je vyladeny OS. ten mobil ma 1ghz procak a ten system trha ako diva svina pri obycajnom scrollovani cohokolvek. oplati sa pozret cele to video, velmi vela krat je vidno ako to trha a laguje, a este su tam aj prestrihy tak naschval robene aby to bolo co najmenej vidno.
@filus mal som htc doma a stala sa z neho suplikova zalezitost...nokia n8 ma jednoznacne navrch
@tryptaminedream tak to si vybral zrovna najlacnejsi plastak aky nokia momentalne ponuka a zrovna nie s najnovsim symbianom...ja mam nokiu n8 ktora ma este o 300mhz slabsi procak a ziadne trhanie tam nemam..obcas ma sice troska spomalene reakcie ale urcite to viac prekusnem ako tie haluze ktore robi android na htc ktore mam v sufliku ako nahradny telefon fakt to uz radsej iphone...
najlacnejsi plastak ? s 1ghz arm11 procakom ? ano, symbian je tam ten ktory bol donedavna najnovsi, cize nie je uplne najnovsi. ty mas nokiu n8 s o 300mhz lepsim procakom a stale mas niekedy troska spomalene reakcie ? ja by som nechcel nic take prekusavat a ani nastastie nemusim. a to mam skoro najlacnejsi plastak .
ake haluze robi android na htc ? a v com je deravy ? este si nepovedal ani jednu konkretnu vec v com je android zly alebo horsi oproti symbianu.
keď som klikol na menu -> calendar tak to odo mňa chcelo mail a heslo, inač mi s tým nič iné nešlo robiť,
jo neviem ako je to na tej novšej verzií androidu ale keď som si kúpil telefón tak ten kalendár bez toho nešiel, vtedy to bola tuším verzia 2.1.dačo...
@sasi2680 ... hej ... ale v podstate ani nie kedže si spomínala že by si brala N9
@tryptaminedream ... na už len tak že je na každom anroide predinštalovaný ,,odkaz/app,, na gmail ... ale stretol som sa aj s tým že hned pri zapnutí pýtalo prihlásenie na gmail a nedalo sa to preskočiť
@tryptaminedream opytam sa ta takto...v com je android lepsi ako symbian? a dufam ze budes mat dost dobry argument je mi trocha luto ludi ktori posudzuju taketo veci len na zaklade vykonu...mne symbian plne vyhovuje aj napriek tomu ze neni taky rychly a s androidom som musel dlho bojovat kym som si ho prisposobil tak aby mi vyhovovalaj to tam je vo vacsine pripadov nejake ale...obcas si na nom zahram nejaku tu hru inak mi na kazdodenne pouzivanie absolutne nevyhovuje...a vsetci majitelia nokie n8 by mi dali za pravdu
@kosmiklove ...presne tak ...tu je hlavný problém neznalosť ... hovoria to čo počuli od druhých a sami to vôbce nevideli a neporovnali ...tu sa nie ej o čom baviť
nebudem mat dost dobry argument lebo s tebou je to zbitocne. ocenujem ze ti ma je luto, ale neviem ako si prisiel na to ze posudzujem "taketo veci" len na zaklade vykonu. ja sa s tebou nehadam ze majitelia nokie by ti nedali za pravdu ale to neni objektivne posudenie pre a proti, to je ze mam symbian tak ten je najlepsi. a stale si nenapisal ani jednu vec v com je android zly, aj ked si opakovane pisal ze mas cely zoznam. to je len take trepanie do vetra co tu pises. ak sam nechapes alebo nechces chapat ake ma android oproti symbianu vyhody je to na tebe. @tomtoylc to myslis mna ze co pocujem od druhych ? bratku ja robim na android aplikacie, pred tym som robil na windows mobile, co to sa na mna uz nalepilo nehovoriac o tom ze sa tomu proste venujem takze viem o com rozpravam narozdiel od niekoho.
@tryptaminedream ...nemyslel som to priamo na teba ale všobecne ked čítam diskusie ... nie neznalosť to som sa zle vyjadril ... myslel som to tak, že porovnávajú alebo kritizujú to čo ešte nevyskúšali/neporovnali alebo porovnávaju neporovnateľné
... ja taktiež viem čo rozprávam/píšem ... no ja android proste neprefurujem ...viem aký je a nevyhovuje mi ... každý systém ma svoje klady a zápory ...ale to ti hovoriť nemusím ..ty sa v tom vyznáš lepšie kedže si robil android aplikcie .
btw. ja som napísal pár vecí v čom je symbian lepší ako android aspoň s mojej strany ...no priznám sa že už 5 rokov bežím na symbiane (S60 , teraz S3 ANNA)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
» fony.sk/index.php?podst...
@sasi2680 konecne moj clovek ak kupit novy telefon tak bud N8, E7, X7 alebo N9 s meegom htc by som uz nechcel...
@filus mal som htc doma a stala sa z neho suplikova zalezitost...nokia n8 ma jednoznacne navrch
@tryptaminedream tak to si vybral zrovna najlacnejsi plastak aky nokia momentalne ponuka a zrovna nie s najnovsim symbianom...ja mam nokiu n8 ktora ma este o 300mhz slabsi procak a ziadne trhanie tam nemam..obcas ma sice troska spomalene reakcie ale urcite to viac prekusnem ako tie haluze ktore robi android na htc ktore mam v sufliku ako nahradny telefon fakt to uz radsej iphone...
ake haluze robi android na htc ? a v com je deravy ? este si nepovedal ani jednu konkretnu vec v com je android zly alebo horsi oproti symbianu.
bez prístupu na net je android naozaj na hovno... takže nejaké diery by tam boli...
ale to že dosť veľa telefónov s OS symbian moji známi rozbijú lebo naňho chytia nervy asi o niečom hovorí....
jo neviem ako je to na tej novšej verzií androidu ale keď som si kúpil telefón tak ten kalendár bez toho nešiel, vtedy to bola tuším verzia 2.1.dačo...
... ved ak si mala HTC v ruke tak vieš aký je tam hudobný prehrávač
@tryptaminedream ... na už len tak že je na každom anroide predinštalovaný ,,odkaz/app,, na gmail ... ale stretol som sa aj s tým že hned pri zapnutí pýtalo prihlásenie na gmail a nedalo sa to preskočiť
a koment @32 je pre teba @hysteric
... ja taktiež viem čo rozprávam/píšem ... no ja android proste neprefurujem ...viem aký je a nevyhovuje mi ... každý systém ma svoje klady a zápory ...ale to ti hovoriť nemusím ..ty sa v tom vyznáš lepšie kedže si robil android aplikcie .
btw. ja som napísal pár vecí v čom je symbian lepší ako android aspoň s mojej strany ...no priznám sa že už 5 rokov bežím na symbiane (S60 , teraz S3 ANNA)