Juj...asi som zamilovaná. Stretla som jedného skvelého chalana...ale neviem, ako to s ním dopadne. Normálne, cítim, že by z toho čosi mohlo byť..ale bojím sa nechať terajšieho priatela...ale je to skvelý pocit opäť cítiť prúdnie novej lásky
Holyknight...si trapas čistý. vidno, že si nikdy nebol zamilovaný. Bazmek, vôbec sa nerozumieš do problematiky. chalana mám už rok a pol, je to na hovno..neklape to poslednú dobu...more..a stretla som úžasného chalana..tak drž hubu!
11. Ta Ty si skade?? Nemá zmysel sa s tebou dalej baviť. lebo nevieš ludí pochopiť a poradiť im..ale to si asi musim v sebe sama ujasniť.....síce, mám to jasné. Len necem sklamať človeka, ktorý ma miluje. Vieš,?? mám srdce..
10.Tak jak to tu citam ty si bud z romskej osady alebo ...ja neviem kam ta priradit.Bazmek,more..sak to sa hodi do huby nejakeho stavbosa.Dievca rochu sa skultivuj.
12. nie som z vychodu heh toto se neda pochopit ako mozes prestat niekoho lubit...a este napises ze to mas jasne tak co tu riesis?...sklames ho aj tak lebo on ta stale miluje
15. A ako môžeš presťať niekoho lubiť? proste..po čase to jednoducho občas ochabne..ak ten druhý robí somariny, čo sa TEbe nepáčia..ale ty si zrejme z Marsu...
17. jasne ze som to nevies ze chlapy su z Marsu a zeny z Venuse...heh este nieco mi povedz ked to ochabne po case ako tvrdis myslis ze to bola prava laska ci len dievcensky rozmar zo zalubenia?
14.Sak kazdy kto stebou nesuhlasi a negratuluje ti k novemu objavu je pre teba "Trapas" tak co ocakavas aku vaznu diskusiu? Mniska nie som,ale nadavky si vyberam
Holyknight kašli nato vidíš že to nemá význam ona je proste "zamilovaná" a to je všetko .. a tak strašne nechce toho svojho sklamať lebo má dobré srdiečko
no dobre, poďme teoreticky na to- keby si nechala chudáka terajšieho partnera a začala si s týmto aktuálnym, nemáš pocit, že by si znovu mohla pocítiť ,,prúdenie novej lásky" či ako si to nazvala? hm? a keby si to pocítila, nechala by si toho, čo máš a šla by si iným? lebo keď si schopná urobiť to raz, budeš schopná urobiť to znovu
Príspevok 10 ma zabil Najprv to vyzeralo, že aj keď téma je poriadne o ničom, tak sa to možno ešte zvrtne, ale keď som si prečítala postupne zakladateľkine príspevky...no...pomlčím
A keď sa ti táto stránka zdá blbá, nik ťa tu nedrží.
no neviem ... mam pocit , ze zamilovat sa je ta najjednoduchsia vec , ale neviem, ci koli kazdemu pocitu treba ukoncit vztah ktory klape ... endorfiny poklesnu a tebe ten clovek casom vobec nepride skvely, skus si rozumne zvazit ci stoji za rozchod , good luck
16. ale coby sa nedalo kecat.. Da sa kecat, ale o normalnych veciach s normalnymi ludmi, co vedia, co chcu. Ty nevies co chces, nie si normalna a rozoberas tu dost nenormalne veci. Nechapem, o co sa snazis.
no zamilovať sa do niekoho nového ako tu píšeš je iné ako niekoho naozaj milovať
koľko poznáš ten tvoj "nový objav"? pár dní? a myslíš, že je lepší ako ten "starý"? čo ak zistíš, že aj on má chyby, nájdeš ďalšieho? každý človek má chyby len ich na začiatku zaľúbenia ľudia často prehliadajú
keď sa ti nepáči, čo terajší priateľ vyvádza, tak mu to daj najavo a hneď ho neodkopni, neviem o čo ide, tak sa ťažko radí
a si si istá, že ho ešte stále nemiluješ? to možno zistíš až keď bude neskoro
nepoznáš ten citát: Nikdy neopusť niekoho, koho miluješ, pre toho, čo sa ti páči, lebo ten čo sa ti páči ťa opustí pre toho koho miluje.
akoze lol polka komentarov len hadka a inak..Honest 18...toto je diskusia a kazdy si moze vyjadrit svoj vlastny nazor tak preco druhemu nadavavs za jeho, jej nazor? zatoze druhy ma iny nazor ako ty nemusis byt hnusna
Joj mojka, ale fakt si sa tu tvárila, že si blbá Ja Ťa poznám, tak Ťa ľúbim, ale toto čo tu si písala, asi si mala jednu zo svojich uletených nálad, ktoré tak zbožňujem... aj si pamätám, keď si presne toto prežívala, mala som to z prvej ruky aj viem o koho sa jedná... že obľúbená firma Tesco Cmuk... ale som rada, že si zo starého vzťahu vonku a že si okey... tak je to správne... Teba čaká nejaký poloboh!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a tak rob si co chces ale bude ti ho luto
Hm,..sme to my,ale svine
btw to co je za slova bazmek a more?
ja zas zboznujem expertky na lasku ako si ty
Dalsia co nevei co chce... sa uvedom a dospej.
no dobre, poďme teoreticky na to- keby si nechala chudáka terajšieho partnera a začala si s týmto aktuálnym, nemáš pocit, že by si znovu mohla pocítiť ,,prúdenie novej lásky" či ako si to nazvala? hm? a keby si to pocítila, nechala by si toho, čo máš a šla by si iným? lebo keď si schopná urobiť to raz, budeš schopná urobiť to znovu
A keď sa ti táto stránka zdá blbá, nik ťa tu nedrží.
koľko poznáš ten tvoj "nový objav"? pár dní? a myslíš, že je lepší ako ten "starý"? čo ak zistíš, že aj on má chyby, nájdeš ďalšieho? každý človek má chyby len ich na začiatku zaľúbenia ľudia často prehliadajú
keď sa ti nepáči, čo terajší priateľ vyvádza, tak mu to daj najavo a hneď ho neodkopni, neviem o čo ide, tak sa ťažko radí
a si si istá, že ho ešte stále nemiluješ? to možno zistíš až keď bude neskoro
nepoznáš ten citát: Nikdy neopusť niekoho, koho miluješ, pre toho, čo sa ti páči, lebo ten čo sa ti páči ťa opustí pre toho koho miluje.