Potrebujem nový pc do 500€, absolútne sa v tých parametroch nevyznám a tak sa riadim len dvomi vecami disappointed:v podstate na ňom len pozerám filmy, videá a občas hry), takže aby na ňom šlo GTA V a aby na ňom šlo SIMS 4 ...ak o nejakom viete, ďakujem za pomoc
@wewo práve taký PC mám aj ja...poskladaný za nemalé peniaze pred 10 rokmi a v pohode tam ide sims 3, aj gta iv pustì, ale biedne...no màm pocit, že jeho čas už nastáva, lebo sa stále vypína , je dosekaný a neviem čo ešte, každopádne zatiaľ si robím len prieskum, ešte ho dám niekomu kto sa vyzná prezrieť, či sa dá niečo robiť
Ak nechceš notebook, ale PC, tak si ho daj radšej poskladať, vo vačšine prípadov ťa to vyjde menej ako hotový pc, a vieš si sama povedať parametre. Ak aj napriek tomu by si radšej kúpila komplet zostavený, pozrela by som nejaké na » www.zlavovy-kod.sk/hej-sk/... do 500 € by si mala určite nejaký nájsť s vyhovujúcimi parametrami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.game-debate.com/games/index.php...