Dobrý deň čo hovoríte na tento počítač ? » www.alza.sk/hp-elite-7300-m... s DPH stojí 941e vedeli by ste mi zohnať lepší než tento ? za lacnejšie ? napríklad 800e ? alebo mám kúpiť tento ? ďakujem
IMO pičovina neefektína Akože výkon no dobre, ale za tú cenu? O_o určite keby si si ho poskladal tak ťa vyjde lacnejšie. A na akú piču ti bude 16Gb ramky?
a vieš o tom že softvérové technológie sa vyvíjajú? a niečo ako investícia do budúcnosti, napríklad? za 5 rokov bude dosť možno toto bežná herná mašina
@midnight to mas pravdu ale...neni zbytocne do toho investovat? Teraz da za to liter...keby teraz kupi nejaky priemer za dajme tomu za polovicu...za 3 roky to preda, nieco sa mu vrati, trocha priplati a ma zase nieco slusne...
Za rok moze byt nejaky prevrat a toto uz bude sunka a bude lutovat ze dal za to tolko prachov lebo ked to bude chcet predat nedostane za to ani polovicu z povodnej ceny...technika sa neustale vyvija a ceny idu dole...toho litra by bola skoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Inak ja by som hotovy comp nebral, radšej skladaný,ktorý je kvalitou niekde inde a podľa mojich požiadaviek ( na hry, na prácu, strih videí..)
Skús pozrieť nákupnu poradňu v www.pcforum.sk
"na hry nevyužiješ ani tretinu z výkonu toho pc"
a vieš o tom že softvérové technológie sa vyvíjajú? a niečo ako investícia do budúcnosti, napríklad? za 5 rokov bude dosť možno toto bežná herná mašina
Za rok moze byt nejaky prevrat a toto uz bude sunka a bude lutovat ze dal za to tolko prachov lebo ked to bude chcet predat nedostane za to ani polovicu z povodnej ceny...technika sa neustale vyvija a ceny idu dole...toho litra by bola skoda