Nie neber to tak ze Birdz BY mohol zbankrotovat.to sa proste nestane lebo mnoho ludi ktory su tu na povie ze pokec ich nebavi,proste sa tam prihlasia a znova odhlasia.kym na pokeci nebude nieco ako pisanie blogov alebo ja neviem proste to nebude ako birdz tak tu ludia budu stale.Aj ked tie ankety tam uz maju vsimla som si aj tu nastenku.riadna bujacina
BIRDZ JE LEPSI!!! ani nad tym neuvazuj ze by zanikol!
Na jednej strane konecne zacali reagovat na svetove trendy, na druhej strane ak by ste videli dizajn noveho profilu Pokecu, tak mozno mnohi z vas nebudu tvrdit ze je to len "prisposobovanie sa novym trendom", lebo ten dizajn (mozno ho este zmenia) je dost velmi podobny jednej nemenovanej americkej stranke, priam to vyzera az na napodobnovanie.
@tomas no stacili by mi aj tie miliony No akurat dnes som cital ze tam facebook vopcha nejake reklamy nejakych firiem a nastve tym miliony uzivatelov. Mozno aj z casti upadne
@8 myslím si, že facebook by nemal mať s financiami problém. Jeho počet užívateľov rastie a teda je lákavejší pre investorov do reklamy. Navyše ak by ho chceli predať, tak za 2-15 mld. USD
na pokeci budu AJ blogy len nie je znamy termin pisal to ten onýý Hríb či jako sa volá on má nick Freeman a tam odpovedá na komentáre a písal že blogy budú
btw. podľa mňa je birdz lepší ako facebook už len preto že na facebooku sú staré tváre, ktoré vidím každý deň tí ma proste nezaujímajú, ja radšej spoznávam nových ľudí, vzhľadom na to že ja nechodím večer von, pretože som po tréningu a učím sa
Všetkého veľa škodí...myslím, že keď toto zrobia, tak prídu o užívateľov..možno nie fakt neviem, no myslím si, že prídu..tedao mňa určite... nepotrebujem žiadne novoty stačí mi starý pokec...s ním som spokojná čo si myslím, že keď tam budú blbosti typu čo robia moji priatelia to je sprostosť..tak isto sprostosť TOP priatelia a tak... fakt ma naserú keď to tak bude...
nadávate tu na pokec ako keby birdz mal všetko nové..dobre nehovorim žeb birdz je zlý ale musíte uznať že pre užívateľov pokecu je to super,nové možnosti,vzhľad..A okrem toho vôbec neviete aké to bude tak načo do toho pindáte keď to ešte neni? niekot vymyslel diskuziu birdz si ju dal ties,nic nové však...ale s akou radosťou sem prispievate..hmmm
Ono bolo viac ako jasne ze sa toto stane.. Vacsina ludi na pokeci birdz nepozna, avsak naopak birdzaci boli vacsinou vsetci aspon chvilu "castou pokecu"
Teda kazdy ma urcitu skusenost a vyjadruje ju. To ze niektori reaguju prehnane je jasne.
Musim suhlasit s tym, ze ak pokec bude taky ako vravi @tomas.. tak je fajn ze konecne nieco robi, na druhej strane pokec na tom vobec nie je zavisly. Prevazna vacsina ludi na pokeci chodi a pise si.. co pokec ako taky splna a nemyslim, ze by v tom mali konkurenciu /icq a podobne veci sa do uvahy neberu, lebo tam je to zvacsa o tom pisat si s niekym koho poznam/
Teda nech si pokec robi co chce a ked si tam da i nastenku i blogy i neviem co.. myslim ze na birdz to mat stale nebude.. lebo to 1.bude kopia lebo je tam prilis vela ludi a prilis roznej inteligencie..
@johnysheek no uvidim na tom novy.pokec pisali ze tento tyzden, no neviem ci rataju aj vikend, lebo ak hej tak maju este 4 dni, a ked nerataju vikend, tak este dva dni...
ako sice nemam rad pokec velmi, ale minimalne si to pozrem, poskusam, pofrflem a uvidim... ale ich weby su vacsinou tak sexy, ze ich moc nemam rad
z pokecom to ide zial dole vodou. zacali to tym oznacovanym ze " nevhodny prispevok" na chate, alebo oznacovanim albumou za nevhodny. ( kamosovi tak nejaki "dobrak" zrusil album z jeho vlastnymi fotkamy!!!) alebo "uzastnymI" vykonmy, ktore predvadzali serveri na ktorich pokec bezal( alebo este bezi?) ked v spicke-vecer- meskaly rp aj vyse polhodinu!!alebo vyhadzovalo to prihlasenich uzivatelou. skor by sa mali sustredit na stabilizovanie a posilnenie vykonu serverou. zlepsenie bezpecnosti( bezne sa stavalo ze okolo polnoci mi to na pokeci vyhodilo varovanie antiviru ze trojsky kon!!!)a nie plytvat prostriedkami, casom a nervami beznich uzivatelou nezmyselnymi a uplne zbytocnimy zmenami. mne sa novy dizajn napr. rp vobec ale vobec nepaci. mna predsa napr. nezaujima co som pisal predtym nez mi dotycna odpisala. alebo ostatne veci co mi to nedavno ukazovalo.
@40 este doplnim- alebo sa neslo v spicke prihlasit na pokec vobec. alebo ked uz hej, tak nefungovaly rp. ako maly bi skor vylepsit ine veci ,ako menit sice stary, ale dobry dizajn. (komentare k fotkam co chystaju sa mi vobec nepaci, lebo ked vam niekto na fotku nadava, tak jedina moznost ako zmazat komentar je zmazat aj fotku. na napr. vf si mozte mazat komentare ako sa vam zachce)
@41 to z tou fotkou len predpokladam ze tak spravia ze nepojde zmazat komentar bez zmazania celej fotky. ostatne z tymy fotkami to tam nefungovalo dobre aj doteraz. nebudem teraz rozpisovat ako co neslo dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
BIRDZ JE LEPSI!!! ani nad tym neuvazuj ze by zanikol!
» mashable.com/2009/04/17/web-...
ak tam chodite vismli ste si, ze objekty v profile ako fotoalbum,miniblog sa po vzore facebooku daju presuvat a menit polohu..
btw. podľa mňa je birdz lepší ako facebook už len preto že na facebooku sú staré tváre, ktoré vidím každý deň tí ma proste nezaujímajú, ja radšej spoznávam nových ľudí, vzhľadom na to že ja nechodím večer von, pretože som po tréningu a učím sa
nadávate tu na pokec ako keby birdz mal všetko nové..dobre nehovorim žeb birdz je zlý ale musíte uznať že pre užívateľov pokecu je to super,nové možnosti,vzhľad..A okrem toho vôbec neviete aké to bude tak načo do toho pindáte keď to ešte neni? niekot vymyslel diskuziu birdz si ju dal ties,nic nové však...ale s akou radosťou sem prispievate..hmmm
Ono bolo viac ako jasne ze sa toto stane.. Vacsina ludi na pokeci birdz nepozna, avsak naopak birdzaci boli vacsinou vsetci aspon chvilu "castou pokecu"
Teda kazdy ma urcitu skusenost a vyjadruje ju. To ze niektori reaguju prehnane je jasne.
Musim suhlasit s tym, ze ak pokec bude taky ako vravi @tomas.. tak je fajn ze konecne nieco robi, na druhej strane pokec na tom vobec nie je zavisly. Prevazna vacsina ludi na pokeci chodi a pise si.. co pokec ako taky splna a nemyslim, ze by v tom mali konkurenciu /icq a podobne veci sa do uvahy neberu, lebo tam je to zvacsa o tom pisat si s niekym koho poznam/
Teda nech si pokec robi co chce a ked si tam da i nastenku i blogy i neviem co.. myslim ze na birdz to mat stale nebude.. lebo to 1.bude kopia lebo je tam prilis vela ludi a prilis roznej inteligencie..
ako sice nemam rad pokec velmi, ale minimalne si to pozrem, poskusam, pofrflem a uvidim... ale ich weby su vacsinou tak sexy, ze ich moc nemam rad
Ale aj tak na Facebook nemá !