Ahoj, rad by som vam dal do pozornosti novy portal www.design2point0.net kde najdete rozsiahle forum a portal, kde budu pravidelne vychadzat zaujimave clanky!
Radi vas privitame!
Zaroven by som rad dodal, ze stale hladame ludi, ktory
Uf sorry, nenapadlo ma, ze sa na to vlavo da kliknut a pojdem do blogu, myslel som ze mas len index, asi by som to prerobil, aby som videl aktualny obsah ihned...
Ad CSS sablona...na tej sa este bude pracovat... cielom je nakodovat cely vlastny WP template, ale to je zatial beh na dlhe trate, preto je to tak ako to je...
Wheeler - mal som na mysli to phpBB fórum - prečo ukazuje že Registrovaní používatelia: Žiadny registrovaný používateľ keď v štatistikách ukazuje že Celkovo 11 používateľov - nejako to neide dokopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ved si len na stiahnutelnej sablone trosku upravil CSS.
Peter_piper: podla coho tak sudis?
Pawlo: nerozumiem celkom...?
Ad CSS sablona...na tej sa este bude pracovat... cielom je nakodovat cely vlastny WP template, ale to je zatial beh na dlhe trate, preto je to tak ako to je...