nazor na skolu je taky, ze je to skola ako kazda ina, podla ratingov slovensky priemer, cize nejake uznanie za titul z tejto skoly neocakavaj..
masmedialne studia v kocke mam knihu, ak chces za 10 je tvoja, stala 17.
co sa tyka odboru, studuje sa co ja viem len v Brne na MUNI, cize je to docela novinka a na Slovensku prvotina. so spoluziakom sme premyslali, ze by sme prestupili do druheho rocnika na tento odbor, ale realne by sme tym asi nic neziskali (podla popisu to znelo ako identicka vyucba s nasim marketingom, kedze je to aj v ramci masmedialnej fakulty, cize nic prekvapive, zaujimave by mali byt tie rozdielove predmety, ktore su nezname). treba si vyckat na prokrocilejsie info, alebo napisat na studijne.
Ahoj, ja tiež som po semestri odišla z výšky a podala si prihlášku na masmediálnu komunikáciu a možno pošlem ešte aj na toto ked bude viac info okolo toho zatiaľ to vidím prvý krát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
masmedialne studia v kocke mam knihu, ak chces za 10 je tvoja, stala 17.
co sa tyka odboru, studuje sa co ja viem len v Brne na MUNI, cize je to docela novinka a na Slovensku prvotina. so spoluziakom sme premyslali, ze by sme prestupili do druheho rocnika na tento odbor, ale realne by sme tym asi nic neziskali (podla popisu to znelo ako identicka vyucba s nasim marketingom, kedze je to aj v ramci masmedialnej fakulty, cize nic prekvapive, zaujimave by mali byt tie rozdielove predmety, ktore su nezname). treba si vyckat na prokrocilejsie info, alebo napisat na studijne.