Uz nejaky cas mam v plane kupit si novy fon. Momentalne mam iPhone 5S, len zo svojskych dovodov ho uz chcem vymenit za nieco novsie. Uvazujem prave o novsej 6-ke od Applu, ale tiez ma ine plusy Galaxy s6-ka od Samsungu. Tak momentálne uz neviem do coho sa
by ma zaujimalo na čo ty taký telefón využívaš, že 5S ti nestačí a chceš niečo výkonnejšie a silou mocou to musí byť od Applu alebo Samsungu a musí to stáť toľko ako jazdené auto.
@blanc aby to nesekalo predsa... ja si ale kupim Lumiu s tretinovou-štvrtinovou cenovkou a neseka sa mi tiež nič. to, že v obchode nieje snapchat mi je u prdele
Ak sa rozhoduješ medzi apple a samsungom - jednoznačne by som brala iphone. Dôvod: ja mám samsung a vôbec nie som spokojná, priateľ ma iphone a je maxinálne spokojný .
A pokiaľ by som mala iphone 5s, tak by som ho určite nemenila príde mi oveľa krajší, elegantnejší ako i6 (čo sa týka dizajnu) ... jasné,že 6ka je výkonnejšia, otázka však je, či to vynikne aj pri bežnom využívaní (podľa mňa extra rozdiel nezbadáš).
Neviem akú máš pamäť a prevedenie na 5s, ale ak túžiš po zmene, skús iné farebné prevedenie alebo vyššiu kapacitu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A pokiaľ by som mala iphone 5s, tak by som ho určite nemenila príde mi oveľa krajší, elegantnejší ako i6 (čo sa týka dizajnu) ... jasné,že 6ka je výkonnejšia, otázka však je, či to vynikne aj pri bežnom využívaní (podľa mňa extra rozdiel nezbadáš).
Neviem akú máš pamäť a prevedenie na 5s, ale ak túžiš po zmene, skús iné farebné prevedenie alebo vyššiu kapacitu.
inak som nedávno videla recenziu na Honor 6 a fúúú sa mi celkom zapáčil možno by si mohol pouvažovať aj nad inými značkami ...