Ahojte priatelia.... mám takú otázku. Kto, alebo kde robia kvalitne a za dobrú cenu zúbky? Svoje nemám zlé, ale genetikou sú veľmi slabé, odštiepujú sa a sklovina nič moc. Má niekto skúsenosti nejaké? Chcela by som si dať urobiť hlavne zatiaľ horné predné
moja mama ma nejake porcelanove ci jake to je a viem, ze to nebolo lacne no, ale vyzera dobre teraz, aj ked ja by som to asi nerobila.. ale viac ti neporadim, ani nebyvam v tvojom okoli, ale drzim palce!
pocitaj s tym ze jeden porcelanovy zub stoji od 150 - 250 eur. cize si to spocitaj kolko ta to vyjde celkovo. nepocitam este odtlacky zubov a cele tie procedury brusenia zubov, na ktore ti nalepia korunky
zubari tvrdia že zuby sa regenerovat nedaju ale to asi preto lebo ich o taketo inf. neučili na VŠ a vlastne by prišli aj o zárobok, čítala som skusenosti ludi čo sa riadia tou knihou a ide to aj ked nie zo dna na den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
regeneracia cez vyzivu,
ano budes na mna kukat ako na magora ale aspon je to
lacnejsie:
kniha Cure tooth decay
» www.amazon.co.uk/Cure-Tooth-Deca...
zubari tvrdia že zuby sa regenerovat nedaju ale to asi preto lebo ich o taketo inf. neučili na VŠ a vlastne by prišli aj o zárobok, čítala som skusenosti ludi čo sa riadia tou knihou a ide to aj ked nie zo dna na den