dal som dokopy web o ojazdenych autach, ktory pozbiera rozne inzeraty po webe a vypocita predpokladanu hodnotu kazdeho auta, na zaklade jeho parametrov. Tuto predpokladanu hodnotu potom porovna s predajnou cenou a rozozna tak dobre ponuky od tych
Pozeral som to na ipade mini iOS 7.1.2 Safari a celá stránka (scrollovanie) seká. Po kliknutí na nejaký výberový zoznam trvalo cca 1,5 s kým sa objavila roletka, po výbere údaju (napr. modelu auta) sa roleta neskryla.
Takže za mňa je to nateraz pasé.
Keď to budeš mať optimalizované, kľudne mi napíš a môžem tú stránku znovu navštíviť.
super vec! jediné čo by som zmenil sú tie podrobnosti, vyhľadávanie podľa prevodovky, paliva, výbavy etc.. to by som dal ako nejaký extended search, ktorý zobrazí až po rozkliknutí, lebo mi to príde také moc preplnené na úvodnú stránku
nepaci sa mi, ze frontend mas postaveny na jquery, na ubuntu mi to UI dost laguje.
Napad je to dobry a urcite to ma velky potencial. Ale co sa tyka frontendu tak by som vyjebal jquery do prec a dal tam nejaky React+Flux a cisty javascript. Alebo aspon angular.
paci sa mi, ze po milion rokoch niekto pridal na skritizovanie aj realnu webovu aplikaciu a nie len dalsi desny wordpressovy web o konikoch / futbale / pc hrach
ako uz odznelo, z uzivatelskeho hladiska je to strasne preplacane a vela ludi sa toho asi zlakne niekedy je menej viac, a bola by asi vhodnejsia light verzia a potom advanced verzia.
dizajnovo sa mi to paci, je to jednoduche a take to aj ma byt. Na PC si mi to sice ide plynulo, ale tiez sa stotoznujem s tym ze jQuery UI je nestastne riesenie a chcelo by to skor nieco co aj sedi k roku ktory mame v kalendari
Je to iba frontend pre nejaku vseobecnu velku API alebo si celu logiku backend aplikacie, vyhladavania a vyhodnocovania vysledkov pisal sam?
Btw, nie je zvlastne, ze ked nevyplnim vobec nic, ziaden filtrer (teda mam v pici, proste chcem vyhodne kupit akekolvek auto) a dam zoradit podla najlepsich dealov, tak mi aj tak najde iba zle dealy? Proste vyhodne dnes asi ziadne auto nekupim, ze?
@wewo inak vsimas? On tam pouziva tusim Google Material, aspon to tak vyzera len ja neviem ci je to vobec production ready zaprve a zadruhe to jquery to tam fakt zajebava.
A tie dealy asi nema este poriesene. Ktovie akym sposobom to agreguje.
> Je to iba frontend pre nejaku vseobecnu velku API alebo si celu logiku backend aplikacie, vyhladavania a vyhodnocovania vysledkov pisal sam?
vsetko som pisal sam
> tak mi aj tak najde iba zle dealy?
eh, mal som tam akurat bug, uz by to malo byt fixnute, vdaka ...
Hej, Angular/React by boli na ten frontend lepsie, no priorituzujem: aktualne to ako-tak funguje, tak sa venujem inym veciam a neskor to snad revisitnem.
Akože mojou kritikou sa odradiť nedaj. Ja sa len do áut nevyznám... to preto.
Nápad je to určite skvelý. Popracuj, zjednoduš dizajn, sprehľadni a to ostatné, čo ti tu chalani radia... Držím palec.
za napad mas u mna 100 bodov !! pre mna je vsak problem s kupovanim aut zo zahranicia..mozno by som spravil iba verziu kde si porovnavas jazdene auta na slovensku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Dobre to vyzerá.
Takže za mňa je to nateraz pasé.
Keď to budeš mať optimalizované, kľudne mi napíš a môžem tú stránku znovu navštíviť.
ale stránka je to dobrá
inak fakt 10/10 za nápad a spracovanie
Napad je to dobry a urcite to ma velky potencial. Ale co sa tyka frontendu tak by som vyjebal jquery do prec a dal tam nejaky React+Flux a cisty javascript. Alebo aspon angular.
ako uz odznelo, z uzivatelskeho hladiska je to strasne preplacane a vela ludi sa toho asi zlakne niekedy je menej viac, a bola by asi vhodnejsia light verzia a potom advanced verzia.
dizajnovo sa mi to paci, je to jednoduche a take to aj ma byt. Na PC si mi to sice ide plynulo, ale tiez sa stotoznujem s tym ze jQuery UI je nestastne riesenie a chcelo by to skor nieco co aj sedi k roku ktory mame v kalendari
Je to iba frontend pre nejaku vseobecnu velku API alebo si celu logiku backend aplikacie, vyhladavania a vyhodnocovania vysledkov pisal sam?
Btw, nie je zvlastne, ze ked nevyplnim vobec nic, ziaden filtrer (teda mam v pici, proste chcem vyhodne kupit akekolvek auto) a dam zoradit podla najlepsich dealov, tak mi aj tak najde iba zle dealy? Proste vyhodne dnes asi ziadne auto nekupim, ze?
A tie dealy asi nema este poriesene. Ktovie akym sposobom to agreguje.
@cobra @stevo dakujem za kritiku
@wewo @carpathian
> Je to iba frontend pre nejaku vseobecnu velku API alebo si celu logiku backend aplikacie, vyhladavania a vyhodnocovania vysledkov pisal sam?
vsetko som pisal sam
> tak mi aj tak najde iba zle dealy?
eh, mal som tam akurat bug, uz by to malo byt fixnute, vdaka ...
Hej, Angular/React by boli na ten frontend lepsie, no priorituzujem: aktualne to ako-tak funguje, tak sa venujem inym veciam a neskor to snad revisitnem.
vdaka za feedback!
Nápad je to určite skvelý. Popracuj, zjednoduš dizajn, sprehľadni a to ostatné, čo ti tu chalani radia... Držím palec.