chcel by som sa spýtať, či máte nejakú predstavu o použití kuchynských nožov, pretože tieto nože sa rozdeľujú na veľa druhov podľa použitia.. a ak sa v tom niekto vyznáte, tak prosím o poodhalenie rúška tajomstva nad kuchynskými nožmi
@etelnair jaj vlastne fakt, to som si neuvedomil... (inac to aj dava zmysel, ze ma taku "zarazku" - tam ked das priecne cez pierce palicku daku alebo tak, nevcucne ho ritka cely nikdy)
@etelnair to ani neviem, ja som este stara skola najkrajsie spomienky mam na to, ako sme ustedrovali kamosovi analnika kluckou od dveri (samotnou kluckou, bola odpadnuta, btw, analnik bol vykonany len cez nohavice - neslo o nic tak hrozive, ako by sa mohlo zdat
@28 inac akoze hej, mam pocit ze ked som videl niekde nejakeho sefkuchara velkeho tak vzdy mal jeden ubernoz hentaky velky a nestriedal 12 nozov ze ah kurva, teraz idem odkrojit dve kolieska cibule tak potrebujem tento a tento a teraz uz idem cesnak tak uz musim hentento tu
@interrupcio ale akoze bolo by blbe aby v telke vystupoval daky uznavany chef, isiel tam varit neviem jaky zazrak a teraz by vytiahol daku zadrbanu skrabku na zemiaky ci hentaky nozik ze kameraman by musel na cepel zoomovat aby ludia verili ze to daku aj ma
@etelnair inac ten velky zabiklac, ten kucharsky noz, tak to je vraj univerzálny... tak asi preto... ale zas v telke je to naaranzovane tak, ze nemusi vykostovat (neviem si predstavit vykostovat maso s hentakym noziskom), sekat, porcovat... ved mu kupia naporcovane maso a on uz pride ako najvacsi, s jednym meganozom a hotovo.... si aspon ja myslim...
ten prvý byť mal byť všeobecne použiteľný kuchársky nôž na krájanie (zelenina, mäso a pod.), druhý je taký ten na čínsky štýl (asi na bilinky), tretí je filetovací, štvrtý je na pečivo, šiesty na krájanie zeleniny, ôsmy je lúpací, deviaty je špikovací alebo steakový no a potom ocielka na brúsenie a kliešte na hydinu piaty a siedmy naozaj neviem
s takými nožmi môžu machrovať akuratne kuchári v telke, ináč doma každy robí s jedným nožom všetko a podaktorý aj triesky do krbu štiepaju........filip
Ja som si vybrala Tefal ingenio nôž, celkom mi pomohla táto stránka: » vybavakuchyne.sk/najlepsi-kuchyn... . Dajú sa kúpiť aj celkom lacné sety aj s blokom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a s tym nad nim sa vykonavaju tzv. análniky (análne sondy)
sekacik
mensi porcovaci?
na pecivo
mensi sekacik?
filetovaci
?
?
na syr
bruska
noznice na maso
aspon tak by som si to rozdelil ja
@blekota jaj tie bruska do toho piercu strcim? takze analnika mam vykonat zase ja! pekne!
@pubertik predsa len sa viacej hodis na prieskum hlbinnych otvorov
a k téme.. na chleba, mäso, syry, ovocie atd
@bleko to ano!
inac sa mi rataju takito machri kadejaki ze "na chleba, maso, syry, ovocie atd." alebo aj @1 akoby sme nevedeli, co vsetko sa nozmi zvykne krajat
velmi hruba cepel - zelenina (sekacik)
uplne tenka, ale dost dlha cepel - filetovaci nozik
stredne hruby a dlhy noz - mäso, a hocico väcsie, co sa najde...
stredne hruby a stredne dlhy noz - rozna zelenina, vsetko mozne...
kratky noz - mala zeleninka, detailne prace
zubkovana dlha cepel - noz na chlieb, pecivo
dierkovana cepel - noz na syr
zubkovana, kratka cepel - noz na steak
tupa, kratka cepel - priborovy noz
viac ma nenapadlo
s takými nožmi môžu machrovať akuratne kuchári v telke, ináč doma každy robí s jedným nožom všetko a podaktorý aj triesky do krbu štiepaju........filip
poto krajanie chleba,a i.
noze mas aj na kosacke,v mikseri..
vrhacie noze...