Sedela som v lavici a hrala sa na mobile. Lahla si na lavicu, oprela sa o parapet a vyklonila som sa z okna, sadla si na parapet, prechadzala sa po chodbach, zasla za spoluziackami, spytala sa jak sa maju. Bola som trapna
Ja som stále na škole, čítam si, som na mobile, desiatujem, prechádzam sa po chodbách s kamoškami alebo kecáme, alebo si kreslím. Ale nech robím čokoľvek aj tak sa často nudím.
ja som v skole mrhal casom, aj cas straveny ucenim bolo mrhanie az na par predmetov, pokial sa nudis, tak rozvijaj svoje nadanie, kresli, hraj poker, citaj noviny, diskutuj, behaj po chodbach, pis tahaky, rozmyslaj co budes robit po skonceni skoly, ake hobby ci zamestnanie, uz teraz treba zacat
Ucil a daval pozor na sustredenie..spoluziacky spoluziaci vystrajali keby som tu napisal ze co robili co sa stalo aj 1000riadkov bysom musel pisat ale tie najkrajsie spomienky mam dodnes z nasej strednej skoly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov