Možno MuDr. X zabudol vynechať dávku antipsychotík.
A nie... biele postele, všetko biele... to na psychiatrii.
Mayský kalendár skočí pretože, začne podaľ Mayskeho cyklusu nový vek. žiadny koniec sveta.
V mojom okolí je letisko najbližšie... buf! možno vojenské.
Pešia zóna... nech skúsia pristať na našich kopcoch.
štadióny? ten náš krytý malý a futbalový s umelým trávnikom 5x5 metrov?
Zem sa vyčistí? no áno, mohla by... od kreténov, ktorí nemajú nič iné na práci než sa jebať do ešte i tak dosť rozjebaných životov na zemi. Keď bude koniec sveta tak bude. Na čo to komu je vedieť dopredu? akoby sme mohli povstať a povedať "Ej! koniec sveta prestaň!" kks... už dosť! Elvír, Jozefín a tajtrlíkov...!
Ak mám prežiť a majú ma odniesť ufónci na nejakých lodiach s ľuďmi podobnými tejto divnej tete, tak to radšej umriem ale už mám znamenie na čele, prisahám že moja vráska má tvar mesiaca
myslim si ze tych 144 000 ludi nieco na tom bude pravdy ale ti mimozemstania co ich videla to asi pravda nebude pravdepodobne nie mimozemstania existuju ale nikto nikdy ziadneho nevidel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale inak si myslím, že tých 144 000 jej nevystačí ani na deti, ktoré majú byť zachránené.
A nie... biele postele, všetko biele... to na psychiatrii.
Mayský kalendár skočí pretože, začne podaľ Mayskeho cyklusu nový vek. žiadny koniec sveta.
V mojom okolí je letisko najbližšie... buf! možno vojenské.
Pešia zóna... nech skúsia pristať na našich kopcoch.
štadióny? ten náš krytý malý a futbalový s umelým trávnikom 5x5 metrov?
Zem sa vyčistí? no áno, mohla by... od kreténov, ktorí nemajú nič iné na práci než sa jebať do ešte i tak dosť rozjebaných životov na zemi. Keď bude koniec sveta tak bude. Na čo to komu je vedieť dopredu? akoby sme mohli povstať a povedať "Ej! koniec sveta prestaň!" kks... už dosť! Elvír, Jozefín a tajtrlíkov...!
dojde k nej Lady GaGa (rofL)
Každopádne si to zaslúži samostatné fórum
--
Aštar Šeran tě sleduje a vidí !
btw mam V na cele, som vyvoleny? ci len vyhuleny?