Cawte chodim do 9. triedy a bolo by na case sa zaujimat o to co by som chcel v zivote robit ... na 90% pojdem asi na gympel ale nwm co dalej na aku vysoku skolu ist co v zivote robit ... prosim vas poradte mi nejake typy vysokych skol ktore mozem studo
neboj sa, na gympli na to prides.. este mas dost casu nad tym uvazovat.. ja som tiez netusila, kam mam ist - a to bol aj jeden z dovodov, preco som isla na gympel .. tam sa postupne vyselektuju predmety, ktore budes mat rad viac a ktore menej.. nemaj boja
Myslím si že ked si nevieš vybrať tak chod na gymko. Po čase zistíš čo ta baví viac. Ani ja ešte nwm čo budem robiť a myslím si že gymko je najrozumnejčia vec. Hlavne nechod na iné ako gymko bo sa ti to v budúcnosti nebude páčiť a už bude neskoro.
@pernik mne to doslo sice az koncom tretieho, ale predsa .. a definitivne.. vam este mozno budu robit aj tie psychotesty, kam do skoly... tak ci onak, v tretom rocniku sa info hrnie z kazdej strany, lebo si vyberas predmetky, ktore budes mat vo stvrtom.. a v neposlednej rade sa clovek moze rozhodnut aj podla priemeru nejakych profilovych predmetov, ktory bude mat za tri roky studia
na gymnazium rozhodne. ja tiez neviem uplne presne co chcem robit mam nieco vyhliadnute jasne ale na aku konkretnu skolu pojdem tiez neviem este je na rozmyslanie casu a casu
Na gympel by som nesiel uz len z principu.. Nahodou prehodnotis svoj zivot, nebudes chcet ist na vysku, alebo ju nespravis, nepodari sa ti ani pripadne podnikanie atd a mozes ist maximalne k lopate, za pokladnu, k telefonu na hotline...
nevedela som, co chcem v zivote robit v 9.triede, ked som sa rozhodovala na strednu...nevedela som to ani ked som sa rozhodovala na vysoku...a teraz som na vs a stale nemam predstavu o zamestnani, ktore by som aj realne mohla vykonavat...takze asi tak
na gympel by som nesiel....co ked ti nepadne vysoka....nebudes si vediet zvyknut na rozsah ucenia...lebo vysoka je teda ine leco ako stredna...hovorim z vlastnej skusenosti......tak potom pojdes do pokladne ale k pasu pri najlepsom ...vela staastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Čo ťa baví? Kreslenie, šport, hudba, divadlo, geografia, ľudské telo, nejaké zameranie alebo aspoň jeden záchytný bod...?