1. Shinedown - Call me
2. (Toto je ťažké, poviem 3) Requiem for a dream, Remember me, Temný Rytier
3. Asi zásnuby - neboli síce nejaké extra pompézne ale rozhodne zanechali vo mne strašne silné pocity.
4. Beyonce - Heat kissed
5. Isabel Allende - Paula
6. Kozmetika - Loreal , oblečenie - nemám obľúbenú, ale MOHITO a C&A a HMko spĺňajú sortimentom to čo nosím najčastejšie. Z topánok je to jednoznačne Vans a Converse
1.obľúbené pesničky mám veľa(album Je tu niekto,podvod,pes,spomienky na buducnosť,život ako video,špinave objatie,still waiting,hell song,walking disaster,holiday.....)
2.osem statočných
3.lyžovačka s kamoškami
4.akákoľvek len nech nieje veľmi sladká
5.nečítam
6.zulah,aeronautica militare
@2 Ale k tej dvojke mám rada proste strašne veľa filmov a nemám nejaké že extra obľúbenejšie ako ostatné. Milujem aj Parfúm - príbeh vraha, Gejšu, Forestta Gumpa, Zelenú míľu z rozprávok V hlave, Príšerky s.r.o a tak...
1. nemam jednu najoblubenejsiu ale napr. stagger lee (live) od cavea, ball and biscuit od white stripes, affection od cigarettes after sex. etc
2. rovnako, ako hore. her, american beauty a ine
5. rajska zahrada od e.h., milacik od maupassanta, a ine
1. Asi nemám (alebo momentálne často počúvam Mahlerovu 6 symfóniu )
2. Uhmmm Pride and prejudice /r. 2004/
3. No ono to nie je ani tak zážitok skôr naj deň v mojom živote... totiž s mojou vtedajšou naj kamarátkou ( bolo to 6 r. dozadu) sme pracovali na jednom projekte na fyziku u mňa doma a už si nepamätám čo to bolo zač – ale totálne sme vybuchli od smiechu a nemohli sme sa prestať smiať asi hodinu a pol ešte, keď sme si nacvičovali – ten projekt tak sme to prerušili aspoň sto krát lebo ako sme sa jeden na druhého pozreli tak ďalší výbuch smiechu ....
4. Ehmmmm Van Cleef & Arpels: Midnight in Paris
5. Asi nemám – čítam celkom dosť – a obľúbenú knihu si akosi neviem vybrať, sú knihy, ktoré sa mi brutálne páčia, páčia sa mi alebo som ich proste prečítal a neriešil ich už ...
6. Nemám
1. pesnička - asi World in my Eyes od depeche mode, ale tiež Sinner in Me, John the Revelator a Fly on the Windscreen
2. film - Kung Fury, ak sa to ráta ako film
3. zážitok - keď som nastúpil na zlý bus. Utekal som aby som ho stihol, a zadychčaný som povedal autobusárovi "študentský Levice pls" a zobral ma pekne do Ladíc... Z toho zapadákova som šiel do Beladíc a stretol som nejakého týpka čo ma zobral autom do Vrábel, cestou sa niekde zastavil povybavovať veci, z Vrábel som šiel domov busom (skrátené)
1. Bon Jovi - born to be my baby
2. 60 sekúnd, Skala, Iron man
3. veľa
4. little black dress - Avon
5. Nezbytne veci - King (vlastne celý King)
6. obuv - adidas, rifle - levis, ostatné - lonsdale, lee cooper... v podstate co mi padne do oka
1.mam mnoho piesni, ktore zbožnujem
2.to iste, ale tak asi naj: eternal sunshine, fight club, prick up your years, vcera som si pozrela villa paranoia a dost dobre to bolo, about a boy, the incridibly true adventure of two girls in love (ten si obcas pozriem, ma svoje čaro)
3. neviem
4. načo sa aj toto pytas, sak to je nepodstatne
5. je ich mnoho, takmer vsetko co som si vybrala ma unieslo na inu planetu
6. jemine, to je otazka ako zo zakladky
1. Medzi sucasnymi sa rozhodnut pre jednu neviem, ale vzdy vzdy Vivaldiho Zima
2. V ako Vendetta
3. Labaky z fyzikalnej chemie, fakt som tam bola vzdy hrozne hrozne stastna a skvele sme sa bavili, vymyslali koniny (nepatriace do labaku) a bol o to take ako vo filmoch o vysokoskolskom zivote
4.-7. Neviem alebo neriesim
(inak je ich naozaj mnoho, aspoň som skúsil vybrať jednu)
2.
(inak je ich naozaj mnoho, aspoň som skúsil vybrať jeden)
3. z nedávnych jeden temerspontánny výlet do Piešťan, ale toto je naozaj náročné, lebo život prináša veľa nádherných a veľa frustrujúcich zážitkov .)
4. nenosím / nevonia mi to (možno okrem santalu a takých tých jemných himalájskych byliniek)
5. Cesta pokojného bojovníka
6. nemám / Sante
7. moje obľúbené interpunkčné znamienko je ; a preto ho používam veľmi zriedka
1. Hlavne tie, ktoré sa viažu na niektoré obdobie môjho života. Stephen Swartz - Bullet Train, Flight Facilities - Clair De Lune, Crywolf - Shrike.
2. Nemám obľúbené filmy.
3. Niektoré chvíle s bývalou, prvá jazda autom, párty po maturite... : )
4. Pánska Hugo Boss RED a Trussardi Blue Land, dámska Versace Bright Crystal
5. Tie od Tolkiena. Zanechali vo mne dojem, ktorý dodnes žiadna kniha neprekonala.
6. Nemám obľúbenú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
2. Kick-Ass
3. 12.1.2015
5. His dark materials
2. (Toto je ťažké, poviem 3) Requiem for a dream, Remember me, Temný Rytier
3. Asi zásnuby - neboli síce nejaké extra pompézne ale rozhodne zanechali vo mne strašne silné pocity.
4. Beyonce - Heat kissed
5. Isabel Allende - Paula
6. Kozmetika - Loreal , oblečenie - nemám obľúbenú, ale MOHITO a C&A a HMko spĺňajú sortimentom to čo nosím najčastejšie. Z topánok je to jednoznačne Vans a Converse
2.osem statočných
3.lyžovačka s kamoškami
4.akákoľvek len nech nieje veľmi sladká
5.nečítam
6.zulah,aeronautica militare
2. Submarine
3. nepoviem
4. načo?
5. Majster a Margaréta
6. načo?
2. rovnako, ako hore. her, american beauty a ine
5. rajska zahrada od e.h., milacik od maupassanta, a ine
2. Múr nárekov
3. Veľa.
4. Armani - Sí
5. Nabokov - Lolita
6. nepotrpím si
2. Uhmmm Pride and prejudice /r. 2004/
3. No ono to nie je ani tak zážitok skôr naj deň v mojom živote... totiž s mojou vtedajšou naj kamarátkou ( bolo to 6 r. dozadu) sme pracovali na jednom projekte na fyziku u mňa doma a už si nepamätám čo to bolo zač – ale totálne sme vybuchli od smiechu a nemohli sme sa prestať smiať asi hodinu a pol ešte, keď sme si nacvičovali – ten projekt tak sme to prerušili aspoň sto krát lebo ako sme sa jeden na druhého pozreli tak ďalší výbuch smiechu ....
4. Ehmmmm Van Cleef & Arpels: Midnight in Paris
5. Asi nemám – čítam celkom dosť – a obľúbenú knihu si akosi neviem vybrať, sú knihy, ktoré sa mi brutálne páčia, páčia sa mi alebo som ich proste prečítal a neriešil ich už ...
6. Nemám
2. film - Kung Fury, ak sa to ráta ako film
3. zážitok - keď som nastúpil na zlý bus. Utekal som aby som ho stihol, a zadychčaný som povedal autobusárovi "študentský Levice pls" a zobral ma pekne do Ladíc... Z toho zapadákova som šiel do Beladíc a stretol som nejakého týpka čo ma zobral autom do Vrábel, cestou sa niekde zastavil povybavovať veci, z Vrábel som šiel domov busom (skrátené)
4. Voňavka - Fullspeed mám rád
5. kniha - The Catcher in the Rye od Salingera
6.značka oblečenie/ kozmetiky - netuším
2. 60 sekúnd, Skala, Iron man
3. veľa
4. little black dress - Avon
5. Nezbytne veci - King (vlastne celý King)
6. obuv - adidas, rifle - levis, ostatné - lonsdale, lee cooper... v podstate co mi padne do oka
2.to iste, ale tak asi naj: eternal sunshine, fight club, prick up your years, vcera som si pozrela villa paranoia a dost dobre to bolo, about a boy, the incridibly true adventure of two girls in love (ten si obcas pozriem, ma svoje čaro)
3. neviem
4. načo sa aj toto pytas, sak to je nepodstatne
5. je ich mnoho, takmer vsetko co som si vybrala ma unieslo na inu planetu
6. jemine, to je otazka ako zo zakladky
2. V ako Vendetta
3. Labaky z fyzikalnej chemie, fakt som tam bola vzdy hrozne hrozne stastna a skvele sme sa bavili, vymyslali koniny (nepatriace do labaku) a bol o to take ako vo filmoch o vysokoskolskom zivote
4.-7. Neviem alebo neriesim
(inak je ich naozaj mnoho, aspoň som skúsil vybrať jednu)
2.
(inak je ich naozaj mnoho, aspoň som skúsil vybrať jeden)
3. z nedávnych jeden temerspontánny výlet do Piešťan, ale toto je naozaj náročné, lebo život prináša veľa nádherných a veľa frustrujúcich zážitkov .)
4. nenosím / nevonia mi to (možno okrem santalu a takých tých jemných himalájskych byliniek)
5. Cesta pokojného bojovníka
6. nemám / Sante
7. moje obľúbené interpunkčné znamienko je ; a preto ho používam veľmi zriedka
lebo patrí medzi filmy, kt. vyvolali u mňa najväčšiu citovú odozvu (keďže nejde o nejaký fiktívny horor, ale naozajstný horor)
2. Nemám obľúbené filmy.
3. Niektoré chvíle s bývalou, prvá jazda autom, párty po maturite... : )
4. Pánska Hugo Boss RED a Trussardi Blue Land, dámska Versace Bright Crystal
5. Tie od Tolkiena. Zanechali vo mne dojem, ktorý dodnes žiadna kniha neprekonala.
6. Nemám obľúbenú.
2.film - Vlk z Wall Street / Rivali
3.zážitok - Jeden sa vybrať nedá
4. voňavka/ parfém - Striedam
5.kniha - Hunger Games
6.značka oblečenie/ kozmetiky - Givenchy