vsetci su egoisti (aj ja) a nikoho naozaj nezaujima co citi ten druhy. mne "kamosky" napisu ked si chcu vyliat srdce, ale ked to potrebujem ja radsej neotravujem nikoho. nemam rada ked ludia iba vyuzivaju druhych.. ale robia to vsetci..
idem sam za seba a ked bude pri mne ta druha tak aj za nu a ostatne ma nezaujima + par tych ktory sa v zivote ku mne spravali ako sa patri a ktory si to zasluzia
Väčšinou podrazila..ale najväčším paradoxom bola jedna osoba..tá mi dala naozajstnú chuť do života no potom aj presný opak..ale ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré, a tak to aj je vela mi to dalo
tí, ktorých som naozaj spoznala a mala rada, mi väčšinou pomohli, občas podrazili, občas som (väčšinou nechtiac) podrazila aj ja ich. Takže určite skôr to prvé, na ľudí som mala celkom že šťastie... jediné, na čo som nemala šťastie, boli vzťahy intímne
Tiez nie som dokonaly mam vela chyb a tou najvacsou je asi moja ignoracia k novym ludom, ktori ma maju zaujem spoznat. Casto byvam arogantny a velmi casto nebyvam fer.
Aj ked mi to je casto vytikane a nikdy si to oficialne nepriznam, som si tejto vlastnosti vedomy......
Co ale nechapem a nikdy nepochopim, ako sa moze niekto vyzivat v tom, ze podlomi niekomu nohy. Ze niekomu ublizi..... a robi mu to radost.
Nechapem ako sa ludia mozu vyzivat v tom ze niekoho ohovaraju, kydaju na neho alebo sa staraju do jeho zivota.
To uz nie je prirodzene to uz je jasny komplex......
Takze zhrnuto povedane, neocakavam od svojich priatelov dokonalost pretoze sam dokonaly nie som...... ale su hranice.
v podstate.. poznam len toho jedneho, možno dvoch, maximalne troch ľudí (okrem rodiny) ktorým verím v každej situácii... ale všetci ostatní ma minimalne raz ojebali ...
tak poznam vela kttory ma podrazili..ktory sa robili ze pomahaju a pritom pomahali niekom inemu v moj neprospech tim ze zomna tahali informacie...ale par mi ich aj pomohlo...ale aj tak som v poslednej dobe zistila ze mozem mat milion "priatelov"ktory ta budu ohovarat za tvojim chrptom ale jeden priatel ozajstny priatel ktory ta nepodrazi a vzdy ta podrazi aj v najtazsich situaciach sa neda zaplatit nicim
ludia su proste ludia. jediny sposob akym sa mozte citit podrazeni je ten, ze od nich budete ocakavat, ze vas nepodrazia. ja uz niekolko rokov zijem s tym, ze od ludi ocakavam len to najhorsie. tym padom sa usetrim sklamania, ak sa niekto voci mne zachova "ludsky"(v negativnom zmysle), na druhej strane sa potom vacsmi tesim z toho, ked niekto pre mna urobi nieco nadstandardne.
co je mozno paradoxne, ja sa snazim chovat k ludom tak, ako by som chcela, aby sa oni spravali ku mne. teda sa snazim nebyt "ludska". co uz, som idealista, a asi dufam, ze ked ludia uvidia moje idealne spravanie, zamyslia sa nad sebou, prebodnu ich vycitky svedomia a zmenia sa.
.. netvrdim, ze je to tak vzdy. to co ma dost stve je, ze som tiez len clovek, a niekedy proste nevyhram nad svojimi "pudmi".
nuž všetci raz podrazia, aj tí najlepší niekedy podrazia ... ale mnoho vecí berieme ako podraz, lebo máme príliš veľké očakávania toho, akí by mali byť tí druhí , a potom sa javia aj maličkosti ako podrazy ... ako napísala airia, netreba veľa čakať a nebude veľa sklamaní, človek sa nebude cítiť toľkokrát podrazený, veď ľudia sú akí sú... a aj tí najlepší ľudia z vášho okolia, ako hovorim, sa niekedy ukážu v nečakanom svetle. Lenže takýto prístup nízkych očakavání a bránenia sa sklamania z otvorenia sa, spriatelenia sa zároveň môže znamenať, že sa človek príliš izoluje ... a zlé životné skúsenosti môžu dokonca viesť ku paranoi ..no je to zložité .. ale celkovo vzato, väčšina ľudí, ktorých som v živote poznal ma v istej chvíli nejako podrazila, či už viac, či menej ... tá strata viery v existenciu ľudí, akých by som chcel mať okolo seba je potom drsná. A to nie som nejaký dobrák, určite som aj ja niekomu nejako ublížil aj vtedy keď o to mani neviem ..ale no snažím sa nerobiť druhým to čo nechcem aby robili mne. ... s týmto žiť v dnešnom svete tak že ...fu ..že ni ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ak som si o niekom urobil prilis velku mienku a dal mu viac dovery, ako si zasluzi tak koho je to chyba ? Moja.
Je prirodzenou sucastou ludskej povahy sklamat niekoho, kazdy obcas niekoho sklame, kazdy obcas zasebci.....
Tiez nie som dokonaly mam vela chyb a tou najvacsou je asi moja ignoracia k novym ludom, ktori ma maju zaujem spoznat. Casto byvam arogantny a velmi casto nebyvam fer.
Aj ked mi to je casto vytikane a nikdy si to oficialne nepriznam, som si tejto vlastnosti vedomy......
Co ale nechapem a nikdy nepochopim, ako sa moze niekto vyzivat v tom, ze podlomi niekomu nohy. Ze niekomu ublizi..... a robi mu to radost.
Nechapem ako sa ludia mozu vyzivat v tom ze niekoho ohovaraju, kydaju na neho alebo sa staraju do jeho zivota.
To uz nie je prirodzene to uz je jasny komplex......
Takze zhrnuto povedane, neocakavam od svojich priatelov dokonalost pretoze sam dokonaly nie som...... ale su hranice.
kto chce dokazat ze je dobry clovek, klik ho nezabije a da mi hlas?
ale prakticky u mňa je to zas naopak mne pomôže minimum ľudí, račej ma podrazia, vynadajú a tak...
ludia su proste ludia. jediny sposob akym sa mozte citit podrazeni je ten, ze od nich budete ocakavat, ze vas nepodrazia. ja uz niekolko rokov zijem s tym, ze od ludi ocakavam len to najhorsie. tym padom sa usetrim sklamania, ak sa niekto voci mne zachova "ludsky"(v negativnom zmysle), na druhej strane sa potom vacsmi tesim z toho, ked niekto pre mna urobi nieco nadstandardne.
co je mozno paradoxne, ja sa snazim chovat k ludom tak, ako by som chcela, aby sa oni spravali ku mne. teda sa snazim nebyt "ludska". co uz, som idealista, a asi dufam, ze ked ludia uvidia moje idealne spravanie, zamyslia sa nad sebou, prebodnu ich vycitky svedomia a zmenia sa.
.. netvrdim, ze je to tak vzdy. to co ma dost stve je, ze som tiez len clovek, a niekedy proste nevyhram nad svojimi "pudmi".
dalo by sa otom pisat nemalo......
ale zas nieco zle je na nieco dobre.....
(ked ma niekto obcas podrazi, vratim mu to ovela horsim sposobom)