včera som bol na koncerte jednej kapely v nových zámkoch nepil som takmer nič len dve tri pivá skôr pre chuť no keď som sa vydal do poga napadol ma nejaký chlapík zo šurian a ani neviem začo nechápem o čo mu sakra šlo ľudia sa von chodia baviť a nie
takych je na svete dost tych co si im nic nespravil a idu do teba..ale ich to nezaujima hlavne je sa nedat..ja mam tu "vyhodu",ze ked ma niekto prasti chytim bozsku silu a kludne by som mu aj kamenom rozbil hlavu..
to poznám ale tka ako ideš sa zabaiť všade vonku samí nafetenci alebo čo ja viem čo a klub je ako tak normálne miesto a tam do teba skočia ako ten chalan bol z tých čo by osm asi zlomil aj ja aj napriek tomu že sa nerád bijem ale keby neni východiska oblo by to veselé tkato skončil pred klubom
to sa stalo aj mne ked sme s kamaratmi zacali na jednom koncerte len tak pogovat a zrazu taky nejaky plesaty asi 20 az 25 rocny zaal sa nam vyhrazat ze mame pozerat koncert a ne robit bordel...no ked on si chcel koncert uzit len zrakom tak si mal sadnut na miesto na sedenie....
@xhtml@3 To si napísal dobrú blbosť. Keď ťa niekto napadne, práve že by si sa MAL brániť. Chcel by som vedieť čo by si robil keby ti napadli dievča. Tiež by si sa pozeral? Alebo len by si mu slovami dohováral aby to nerobil?
To čo napísal @1@ooooo je v danej chvíli jediné riešenie (nemyslím konkrétne s tým kameňom, ale brániť sa).
@mamradadeli@india to som nepovedal, ale ak tento tu dotyčný sa naplno vyžíval v tom pogovaní, tak mohlo sa čírou náhodou stať, že nejakým spôsobom zavadil o toho, ktorý ho vzápätí napadol... veď čo je zmyslom pogovania? skákať hlava-nehlava a ja nechodím ani také podujatia a ani na disky, takže koniec koncov môžete sa tam všetci aj pozabíjať je mi to ukradnuté
@26@xhtml A smiem vedieť čo si pod tým "obrana a dosť" predstavuješ?
Vieš, ono to nieje vždy tak, že ty mu dáš príučku a on prestane.
Sú ľudia (doslova kokoti), ktorí majú pocit NUTNOSTI sa mlátiť. A horšie je keď na takých narazíš v skupinke. Nepomôže ti, že "poučíš" len jeho (toho čo ťa napadol). Jeho skupina ho nezastaví, skôr mu pomôže a POTOM... No čo potom? Spoliehať sa v daných situáciach na "záchranu" zákonom, hraničí s naivizmom.
V tej chvíli by som si priam ŽELAL chytiť ten amok, stratiť svedomie a mlátiť hlava-nehlava, použiť aj ten šuter a mlátiť ich do hlavy.
Ako napísala @petka9 . Mal by si byť agresívnejší.
Nie v tom zmysle, že niekoho zmlátiš len preto, že sa na teba zle pozrel (alebo že sa vôbec pozrel) ale aby si sa vedel o seba (alebo o druhých) postarať.
Inak tento príspevok som síce písal oslovením "na teba", ale bolo to myslené všeobecne (pre všetkých).
@27 bol som svedkom xxx hadok, bitiek a napadani inych ludi.. nikdy som nemal problem, sice si pamatam, ze ma raz niekto udrel/prekotil/drgol az som spravil kotrmelec na posteli, ale zacal som sa smiat, lebo som bol opity a ten prelet bol taky "zvlstny".. ja som pasifista, nemam nikdy problemy s ludmi (fyzicky)
hej stalo idem zo školy domov.. počúvam mp3 zahľadená do zeme... zrazu ma nejaká holka sotila na cestu .. samozrejme išlo áut jak na toto.. a ešte mi začne nadávať že mi po***e mamu ...
Tiež sa mi to stalo, ale státie priamo pod pódiom si vyžaduje určité obete aj v podobe znášania bandy nadšencov, ktorých jediným životným poslaním je spraviť modriny čo najviac ľuďom okolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
na diskoteke je omnoho viac agresivnych dementov nez na nejakom koncerte kde je pogo...
To čo napísal @1 @ooooo je v danej chvíli jediné riešenie (nemyslím konkrétne s tým kameňom, ale brániť sa).
..alebo ťa zožere nejaký medveď
Vieš, ono to nieje vždy tak, že ty mu dáš príučku a on prestane.
Sú ľudia (doslova kokoti), ktorí majú pocit NUTNOSTI sa mlátiť. A horšie je keď na takých narazíš v skupinke. Nepomôže ti, že "poučíš" len jeho (toho čo ťa napadol). Jeho skupina ho nezastaví, skôr mu pomôže a POTOM... No čo potom? Spoliehať sa v daných situáciach na "záchranu" zákonom, hraničí s naivizmom.
V tej chvíli by som si priam ŽELAL chytiť ten amok, stratiť svedomie a mlátiť hlava-nehlava, použiť aj ten šuter a mlátiť ich do hlavy.
Ako napísala @petka9 . Mal by si byť agresívnejší.
Nie v tom zmysle, že niekoho zmlátiš len preto, že sa na teba zle pozrel (alebo že sa vôbec pozrel) ale aby si sa vedel o seba (alebo o druhých) postarať.
Inak tento príspevok som síce písal oslovením "na teba", ale bolo to myslené všeobecne (pre všetkých).