Mame vytvoriť niaku jednoduchšiu webovu stranku .. a neviem o čom =O poradte mi niečo zaujimavé... zatial rozmýšlam nad osobným webom .. lebo to ma večšina.. ale bola by som velmi rada keby ste navrhli niaku špecialnu temu.. ktoru by som prezentovala ..
Keby som ja zakladala webovú stránku písala by som blogy,slohy,litánie. Určite by som do nich zapisovala svoje myšlienky,pocity a veci ktoré ma postretli počas dňa,niečím ma zaujali alebo prekvapili.
Ja si myslím že skôr by si mala zapojiť fantáziu ty,ty vieš o čom sa ti bude dobre písať
@uglylaw Samozrejme keby je na mne píšem jednoznačne blog a píšem tam svoje pocity atd .. ako si spomínala.. Ale kedže toto je práca ktoru musim urobiť a opdprezentovať malo by to byť niečo konrektnejšie :/ ale mna zatial niš nenapada..
keby som si sla zalozit web (nie blog) muselo by to byt o nieco co ma strasne bavi... napr ako ked najvacsi simpsonovsky fanusikovia urobili slovensku stranku simpsonovcov alebo keby som bola hudobne nadana - co nie som - tak by som sa na nej venovala hudbe...
spominany blog je celkom v pohode, pochybujem ze v tvojom veku mas napisat nejaky komplexny web a na ukazku zakladnych html tagov je blog uplne super
dalsie napady su napr fanstranka oblubenej kapely/filmu/knihy/serialu/... pripadne mozes spravit napodobeninu e-shopu alebo tak, v praxi mozes spravit kopiu hocjakej stranky na internete len to inak nazvat
Nemáš nejakú záľubu, o ktorej by si vedela písať? Napríklad korčuľovanie, psy, kone, nejaké ručné práce... Niečo také, čomu sa napríklad ostatní nevenujú.
Urob stránku kde nájdu ľudia všetko ( hry, počasie spravodajstvo, rady proti nude, pesničky, filmi) ale nedavaj linky na stránky lebo ti ju zrušia ako mne každý deň daj po dva príspevky a za dva týždne budeš mať návštevnosť okolo 200 ľudí ako ja ale pozor si daj (a daj vedieť ak urobiš, potom ju pošli)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja si myslím že skôr by si mala zapojiť fantáziu ty,ty vieš o čom sa ti bude dobre písať
dalsie napady su napr fanstranka oblubenej kapely/filmu/knihy/serialu/... pripadne mozes spravit napodobeninu e-shopu alebo tak, v praxi mozes spravit kopiu hocjakej stranky na internete len to inak nazvat
Napríklad globálne otepľovanie alebo Talentmániu.
Aj tak to robíš do školy, tak urob niečo, čo sa bude učiteľom určite páčiť.