Kedže je táto rubrika,vyššie uvedené v charakteritike Vťahy,úprimne povedané ,nerozmýšľam o žiadnom vzťahu aj ked je možno e,netrápi ma nič,iba zlé smerovanie už beztak pokazenej cesty,že tí cestári nemajú práce
že keď som vybrala z peňaženky pre istotu kreditku (a vodičák ) tak či je dobrý nápad zobrať si pre istotu viac peňazí alebo radšej nie. a práve som došla k záveru, že ešte 200 korún pre istotu odstránim
keby príde pizza. ako bude chutiť. ako bude voňať. ktorý kúsok si vyberiem prvý. či existuje niečo dokonalejšie ako pizza. a ešte raz - kedy už konečne príde pizza.
rozmýšľam nad tým, že dnes bolo také hnusné počasie.... celý deň pršalo a celé mesto bolo pokryté šedou farbou Neznášam dážď a neznášam tú SKU*VENÚ jeseň
o tom, že v tomto, sice peknom, ale zapadakove asi zhnijem keďže asi ďalšie 3 dni ho nebudem môcť opustiť, o tom, že či mu ide o mňa, alebo sa len tak tvaril a o tom, že načo je dobrá tá hra na nedostupnosť a ešte o tom, či je ešte niekto, kto si rád ľahá vonku na zem a pozerá na oblohu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
» www.flickr.com/photos/szgrbe/9...
» alarmrevolution.weebly.com/...
(nejaký nápad?
tbc/wotlk?
aaaaaaaaaaa už mám rozmyslené, dík!
^^
@horsiq ja som ho ale nevolala!