ja neviem s chlapom sa roprávame o všetkom. cez nezmyselné témy, ako šťuky s klepietkami cez zážitky, spoločné záujmy, minule sme dva a pol hodiny hovorili o domoch atď. proste vždy sa dá niečo nájsť o čom sa dá hovoriť.
ale fakt, bez humoru a originálnych hlášok, aké on je schopný vyprodukovať by to ono nebolo a radšej vyskúšať niečo úplne nové ako "ahoj,ako sa máš."
Napr. jedna z našich prvých konverzácií bola o ozbrojených komandách jeho ježkov proti mojim veveričkám a že je tajný agent, ktorý je taký tajný, až agentom vlastne vôbec nieje a špehuje veveričky... úplne som sa bavila celý deň
ja sa viem bavit s chalanmi asi o vsetkom... len cim viac casu s nimi travim, tym viac sa na mna lepia hlasky typu "bozaj ma v rit" a podobne... potom na mna kamaratky divne cumia
@minso snazil by som sa ju dalej rozosmievat jak sa len da v tom je zaklad uspechu ..byt mily a tak troska vtieravy a hlavne sa vypytovat vsetkeho co sa jej tyka aby citila zaujem .. preco tu dnes je,z akej je skoly ..co vravi na ...trebars superstar a ono to uz ide samo
O hocičom čo ma napadne - no vyslovene som si zakázal vyťahovať pri dievčatách témy ohľadom fyziky/chémie,elektroniky a informatiky pretože by som veľmi rýchlo skončil
Ale prúser je v tom že to je gro toho čo viem a o čom dokážem kecať značnú dobu....
Takže radšej nechám hovoriť ju a počúvam čo vraví aj keď je to niekedy celkom zložité, počúvať ženské drísty - no treba vydržať
@Bibla - len či by sa dostal k reči - nie raz som v takej situácii že chcem niečo povedať ale proste sa nedostanem k slovu pretože len melú a melú tak som radšej ticho a len počúvam...
@pawlo , ja napríklad vediem najplodnejšie konverzácie na matfyzácke a politicko-historické témy zo zrejmých dôvodov iba s nerdfriendmi, ale na zbierku modelov molekulových štruktúr by som sa dala ukecať
@Narazuvzdornaa - človeče - kde si bola zašitá?? - už sme mohli mať rozvinuté konverzácie na všemožné mat-fyzikálno-politologicko-historicko-chemickými témami
@pawlo , zašitá som bola vo vreci, na dvakrát zakmnutá v kotolni.Kam ma preventívne umiestnili po tom, čo som rozvášnene prezentovala svoj názor na neskonalú debilitu nášho vzdelávacieho systému a všeobecnú vypatlanosť svojej generácie.
@pawlo hej ale ja keď som ticho a tak ani on nič nepovie.teraz hovorím o konkrétnom človekovi.ale poznám pár takých,ktorý aj niečo povedie.ale ja si rada vypočujem niekoho iného ako samu seba
@pawlo presne to je aj moj problem, tuto temu som zalozil preto, lebo nechcem byt pre moju frajerku nudny proste, lebo ked vycerpame hlavnu spolocnu temu hokej, tak potom sa casto stava, ze sedime len tak aj patnastminut ticho a nie vzdy sa teda so mnou bavi........no a nechat rozpravat ju, tiez mojom pripade nieje dobra volba, lebo ona nieje nejak extra zhovorciva
@Minso - a čo je zlé sa len tak na seba pozerať a zvádzať sa očami? Je to dobrá predohra
A ako už bolo spomenuté ak sa fakt už nedá o ničom rozprávať treba začať ohovárať - veď ľudia sú naokolo všade takže si len stačí vybrať jedného a povedať - ,,aha všimaj si toho chalana aký má sveter - taký som mal aj ja - v škôlke - no zhorel mi pretože mi ho kamoši podpálili - a to sme mali 5 rokov,,,
A hľa konverzácia je na svete - a to som si stihol vymyslieť za zlomok sekundy...
@Minso - a zabudol som podotknúť že je to úplne jedno aká vypatlanosť to bude hlavne nech je to aspoŇ trocha zábavné - a keď to nie je zábavné aspoň sa na tom usmej ty
baby s chalanmi a chalani s babami maju podla mna velmi vela spolocnych tem a nemusia to byt len nudne a trapne frázy napr. ja som sa s mojim zoznamila cez Counter Strike a tak to nebolo o tom ze ako sa mas? ale si teráč? a potom ked sme isli spolu von tak sme sa bavili o wowku... priklad : JA -nie, druid je dobrý v cat forme ... ON - ale co trepeš v tej neni dobry .... potom o hudbe a tak hlavný je prvý dojem si myslím lebo ked zaujmeš tak už možeš prejsť aj na tie otrepané frázy.... good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
inak by som napísal...
ale najradsej o nepodstatnych veciach na tom sa da zabavit
ja by som zacal rozoberat taje dristy ze ako sa ma a ci sa jej tu paci, ale to sa mi zda dost neoriginalne a nezaujmave
Pri prvej konverzácií ide hlavne o ORIGINALITU a HUMOR. Témy ako "ako sa máš?" a "páči sa ti tu?" sú presný opak...
ale fakt, bez humoru a originálnych hlášok, aké on je schopný vyprodukovať by to ono nebolo a radšej vyskúšať niečo úplne nové ako "ahoj,ako sa máš."
Napr. jedna z našich prvých konverzácií bola o ozbrojených komandách jeho ježkov proti mojim veveričkám a že je tajný agent, ktorý je taký tajný, až agentom vlastne vôbec nieje a špehuje veveričky... úplne som sa bavila celý deň
Ale prúser je v tom že to je gro toho čo viem a o čom dokážem kecať značnú dobu....
Takže radšej nechám hovoriť ju a počúvam čo vraví aj keď je to niekedy celkom zložité, počúvať ženské drísty - no treba vydržať
A ako už bolo spomenuté ak sa fakt už nedá o ničom rozprávať treba začať ohovárať - veď ľudia sú naokolo všade takže si len stačí vybrať jedného a povedať - ,,aha všimaj si toho chalana aký má sveter - taký som mal aj ja - v škôlke - no zhorel mi pretože mi ho kamoši podpálili - a to sme mali 5 rokov,,,
A hľa konverzácia je na svete - a to som si stihol vymyslieť za zlomok sekundy...
a ja osobne mám rada ľudí, ktorí nie su tichí a ktorí so mnou komunikujú sami od seba