tak z frajerom nerozprávam ale z frajerkou tak pekne hlavne o tej spominanej hospodarsekj kríze o atomoch a mikroorganizmoch a o škole a atomoch a o tich amkromolekulovích blbostiach
no ona začne večšinou nepomenovanym akordom "000000"(EHGDAE) ... ... a potom rozpravame zvečša "Dmol, Dmol, Amol, Amol, Cdur, Gdur... Gdur... Hdur Adur ...." a podobne...
tak neda sa povedat konkretne o com..staci na napriklad prejst po vonku a rozpravat co vidis na okolo...aj taky posmesok na dakeho vtipneho uja neni odveci...este sa mi nestalo ze by som bol ticho alebo priatelka...rozpravat sa da aj o tom co som zazil za den...a aj priatelka o tom moze kecat..popripade sa na to opytam...
Najčastejšou témou v posledných dňoch je metafyzika, ale občas sa nám podarí zabŕdnuť aj do alchýmie.
Avšak včera sme 3 hodiny strávili vášnivou debatou o tom, če je tunica serosa až taká dôležitá pre život jednotlivca na našej plánete, bohužiaľ, nedospeli sme k záveru, preto sa k tejto téme o 5 dní vrátime.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(vtip)
(nadväzuje na @12 )
Avšak včera sme 3 hodiny strávili vášnivou debatou o tom, če je tunica serosa až taká dôležitá pre život jednotlivca na našej plánete, bohužiaľ, nedospeli sme k záveru, preto sa k tejto téme o 5 dní vrátime.