Snivam o tom, ake to bude, ked sa na mna konecne usmeje stastie....nejake to blondave, vysportovane stastie, ktore ma preberie z mojej nereaalnej reality. Ale nie, aby to bol nejaky emocialne vyprahnuty jedinec
Snivam o tom, aka bude nasldujuca minuta, den, tyzden, mesiac, rok, cely moj zivot.
A snivam este o tom, ze raz budem tou nasjtastnejsou na svete
ked nieco moc chcem tak otom....ked som v lete chcel bmx tak otom ze som uplne mrte daval nanej a tak ked som chory ani neviem ale zle sa mi spi(to aj teraz)..ked sa somnou rozide baba ktoru este chcem otom ze mi hovori ako ma lubi a take to je vcelku neprijemne..inak o barscom inom za noc mam niekedy aj 4 sny cize sa nenudim ani v spanku
Ja snívam neustále o telekinéze, lietaní a vôbec o všetkých tých superschopnostiach z komiksov a filmov Chcel by som byť boh na zemia potom by niektorí čumeli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Snivam o tom, aka bude nasldujuca minuta, den, tyzden, mesiac, rok, cely moj zivot.
A snivam este o tom, ze raz budem tou nasjtastnejsou na svete