Keď je škola tak do 00:00 sa snažím už ležať (čiže niekedy kľudne o 22:30 inokedy aj o 23:50) ale v piatok, sobotu a prázdniny chodím spať kedy sa mi zachce čiže niekedy o 3 rano niekedy aj o 6 rano.. napr v lete som mal deň keď som vstal o 5 poobede a spať som šiel až na druhý deň o 7 večer
okolo jedenástej alebo aj neskôr
ale akože zlepšujem sa
aj teraz už som strašne unavená, ale to lebo som sa práve vrátila z vyčerpávajúcej rodinnej oslavy
dosť neskoro.. aj keď prídem zo školy o pol 10 večer unavaná ako riť a na druhý deň o pol 6 ráno vstávam, tak skôr ako o jednej väčšinou nezaspím..
aj keď, minule som spala už o 11ej! to som bola prekvapená sama zo seba
každým rokom sa mi to nejak posúva o tých 10 minút a dosť ma to štve pretože, to ranné vstávanie, to je peklo a ten moment, kedy sa rozhodnem vstať z postele neskutočne nenávidim
no a to som si myslel, že problémy s prevráteným režim mám iba ja bežne chodím spať okolo 5 ráno. V noci mám kľud, nikto neotravuje, všade je ticho tak sa dá aj učiť, aj ten internet ide rýchlejšie
na private sa snazim byt hore cez tyzden max. do 2:00..a cez vikend je mi to viac menej fuk takze ako to vyjde.. no a doma chodim okolo 22:00 pretoze musim skoro vstavat- mama neznasa vylihovanie v posteli a netoleruje ak spim dlhsie ako do osmej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ale akože zlepšujem sa
aj teraz už som strašne unavená, ale to lebo som sa práve vrátila z vyčerpávajúcej rodinnej oslavy
v zavislosti od ucenia a doty
aleo skôr ak som mega unavený
ale väčšinou o polnoci teda
aj keď, minule som spala už o 11ej! to som bola prekvapená sama zo seba
a cez vikend a volno okolo 3-4 rano
a ked nemusim rano vstavat tak aj neskor.....