@annyejnji@4 si si dala šlofík? alebo robíš nočné zmeny? dávala som iba dopoludňajšie časy, pretože sa mi nechcelo vypisovať, zároveň si myslím, že ľudí, ktorí nestavajú dopoludnia je zanedbateľná menšina
@mezomus@7 od toho je tam predsa "tlacitko" ukaz ako hlasovali ostatni. takze ziadne podsuvanie sa nekona, ak nechces. alebo kliknes a nechas sa ovplyvnit alebo aj nenechas.
@dwarvax@6 lol mezomus má trochu pravdu, jednak nechcem ovplyvňovať hlasovanie a jednak nechcem vyzerať, že zakladám anketu, aby som si mohla poflexiť občas zahlasujem, keď sa nazbiera dosť hlasujúcich, alebo anketa začne upadať do zabudnutia, ale väčšinou na to zabudnem takže nie je to 0.0.00 :p ale niečo veľmi málo celých skoro nič
@thunderstorm@9 ale ja na to pozeram casto az po mojom hlasovani. flexit si mozes kolko chces. ja sa napriklad neviem rozhodnut, ci by bolo vacsie flexenie vstavat pred 5 alebo po 11. a nakoniec, flexit predsa moze kazdy kto hlasuje.
proste hlasuj kurna. je to nefer, ze chces vediet po nas odpovede, ale mi sa nic nedozvieme. pekne prosiiiiim.
@dwarvax@10 hej, aj ja vždy pozerám na výsledky, až keď zahlasujem, okrem mojich ankiet možno v nich začnem viac hlasovať, ešte porozmýšlam
ja si tiež nie som istá, či sa dá v tejto ankete flexiť myslela som to skôr všeobecne, dá sa povedať, že už nehlasujem hneď medzi prvými už zo zvyku
dnes som vstala o pol deviatej, šla som sa umyť, pomojkala som cicuš a šli sme sa trochu spolu vyvetrať na terasu, potom som si šla dole po pracovný noťas a vrátila som sa s ním do postele to je najväčší flex xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
O pol 4, takze do zaciatku pracovnej doby som stihla odpracovat 2 hodiny, prejst sa 5 km v lese, ist na nakup, meditovat a zacvicit si jogu.
proste hlasuj kurna. je to nefer, ze chces vediet po nas odpovede, ale mi sa nic nedozvieme. pekne prosiiiiim.
prave tie chvile ked snivam ma naplnaju zivotom
ja si tiež nie som istá, či sa dá v tejto ankete flexiť myslela som to skôr všeobecne, dá sa povedať, že už nehlasujem hneď medzi prvými už zo zvyku
dnes som vstala o pol deviatej, šla som sa umyť, pomojkala som cicuš a šli sme sa trochu spolu vyvetrať na terasu, potom som si šla dole po pracovný noťas a vrátila som sa s ním do postele to je najväčší flex xD