@camilla Dovolím si tvrdiť že 3/4 dievčat sú aj v 20tke intelektuálne mimo : )( : Keď sa nad tým ale viac zamýšľam...tak aj chalanov Súhlasím ale z @kolini -m že logika "mám devätnásť tak chcem niekoho kto má 25" je blbosť. Logika mám devätnásť som vyspelá tak chcem niekoho vyspelého je už lepšia Čo nevylučuje ani vyspelejších 19 ročných Inak rozdiel v psychickom dospievaní mužov a žien sa maže medzi 18 a 20 rokom
minule som opitá jednému 30tnikovi rozprávala, že Trent Reznor je super, lebo je 40tnik, ale nie je až tak super, lebo už je príliš namakaný a to sa mi nepáči. a že to asi preto, že bol v strednom veku a ruplo mu v hlave. a že teda najlepší sú tridsiatnici s image-om vypratého feťáčika. (čo bol dotyčný tridsiatnik)
dúfam, že na to zabudol, dotyčný bol totižto môj prednášajúci
neviem prečo, ale aj tak ma najviac rajcujú tridsiatnici. Akurát, ja vyzerám na 12, takže by ma chcel tak pedofil a pedofila zas nechcem ja ...musím si počkať
mne sa za len zaujimave, ze vela dievcat by chodilo aj s o 6 rokov starsim chalanom, ale ked neaky 20 rocny chalan na fore povie, ze ma o 5 rokov mladsiu frajerku, tak je pedofil, a neviem co... tak niekde nastala asi chyba...
nerozumiem, tomu zmyslaniu mam 15 som oproti svojim rovesnikom vyspela, tak zato musi mat minimalne 17. Ja som to nikdy nejak nepocitoval, mozno tak v 11 ked dievcata niktore zacali dospievat. Ja mam frajerku starsiu takmer o 2 roky a nemam pocit, zeby bola nejako viac vyspela a ani ona.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Nech ma minimalne 16, aj ked by mi viac vyhovovalo 17 a tak do 30 samozrejme pokial by to jemu nevadilo
zalezi na tom ci si prisposobena svojmu veku =D
mozno by ti stacil 15 rocny...
o 200 a viac
ja ta nepoznam.. zle reagujes..
len ze ak posudzujes chalanov: Takže keď ja mám 19, chcela by som tak okolo 25-ky. To sa dá, ne ?
ja ti odpoviem... NE
vek je cislo... pochybujem ze si vyvojo natolko rozvinuta aby si sa mohla porovnavat s 25 rocnym chlapom..
(a btw, ta povera plati o pohlavnom dospievani, co urcite ovplyvnuje aj mentalny rast, no i tak..prehanas)
dakujem ze ma uistujes o tom ze mam pravdu
A práve to, nepoznáš ma, tak nerieš, ok ?
Tešilo ma..
prave preto zmyslanie typu: som vyspela mam 15 tak potrebujem o x rokov starsieho je smiesne...
vdaka reakciam spoznavam.. moc si nezabodovala
tomu sa hovori smola.. ale neviem napr. o kolko starsieho myslis
tak to ma smolu =D teda ak ma cca 14-16.. ak jej na to dotycny prikyvne tak je jasne o co mu ide...
si sklamana z nasich (james144) odpovedi?
ano..to su hotovi zufalci =D
Poškvrnil si moju česť..
a ja som dufal ze ty ako vyspela, co bazi po 25 rocnych to ako pokus o urazku nevezme
co uz narobime...
Ďereš sprostosť za sprostosťou
ty si s tym zacala
to znamena, ze mam v niecom pravdu..
rokmi potvrdene zistenie
Daj mi už pokoj
nerypem.. reagujem
Idealny pripad 18-22
Samozrejme to najdolezitejsie od veku nezalezi.
dúfam, že na to zabudol, dotyčný bol totižto môj prednášajúci
podla mna to je fake