O moju kamarátku sa zaujíma muž, ktorý by jej mohol byť otcom
Ako som už napísala, o moju kamošku sa zaujíma štyridsiatnik. Hovorím jej, nech mu surovo povie, že ho nechce a že nech ju nechá na pokoji, ale ona na to nemá srdce. Poradte mi prosím, čo jej mám poradit...
ako viac jej chceš pomôcť, keď ťa nepočúva? dievča možno potrebuje získať skúsenosť na vlastných chybách a riadne sa najprv popáliť, aby si dokázala otvoriť ústa a povedať "nie" ...inak ako čo rieši s chlapom, o ktorého podľa tvojich slov už teraz nemá záujem? :o
Ja mam kamosku ktora ma takeho.nieze by mohol byt jej otcom,ale ma otca rovnako stareho...aa viete co?nepapalila sa...vyhovuje jej to..je spokojna,stastna..miluju sa...vek nie je zjavne problem...nechaj ju...ona sama vie,co je pre nu najlepsie....
Tu trinastrocnej ste hovorili,nech zabudne na sestnastrocneho,ze mu nebude vediet dat,co chce.. a zrazu je tu tolko liberalov?
Ak ma dievca 14 a chlap 40,tak je to chore, ved to dievca je este dieta. Je rozdiel v 20tke si najst o tolko starsieho chlapa,ale toto je dost luxusne chore
Akoze ja som sa pacila 50rocnemu chlapikovi. a neni to pedofil, praveze je v pohode normalny clovek, ma aj deti a pokecat sa s nim dalo Iba som sa mu zapacila aj ked mi to tiez pride divne.
Myslím si, že ak to samotnej dievčine nerobí problém, tak nech je ako chce, ale zmysel v tom nevidím. Menej než 1% takýchto vzťahov má nejaký úspech...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
No proste treba byť asertívna
v tom prípade by som jej poradil jedno číslo (jedna,päť,osem)
Ak ma dievca 14 a chlap 40,tak je to chore, ved to dievca je este dieta. Je rozdiel v 20tke si najst o tolko starsieho chlapa,ale toto je dost luxusne chore
Zlé, zlé to je. Nech si prečíta túto diskusiu.