1. musí človek maturovať len so 4 predmetov ? nemôžem napríklad so 6?
2. ak robím sočku, môžem ju robiť aj z predmetu z ktorého nematurujem alebo to musí mať nejaký súvis?
1. mozes kludne, ale neodporučam, už 4 su veľa
2. sočka s maturitou nema suvis, ja som napr. robila sočku na dejepisnu temu a nakoniec som sa rozhodla ze z dejepisu maturovať nepojdem. ale vyber si na sočku niečo, čo ťa zaujima, aby si to nepisala s odporom.
no...su este na svete staty a skoly kde je normalne maturovat z ovela viac a aj v minulosti to zvladali...ale to musis vediet ty naco mas a aj tak si spravis po svojom...ja by som to ale neodporucala nikomu, kto nie je vyslovene cisty jendotkar
aj u nás mali spolužiaci veľké reči takmer všetci si dali nejakú dobrovoľnú MS a nakoniec to úplne všetci zrušili až na jednu spolužiačku takže asi tak ale možno si výnimka
1. na gympli pokojne môžeš zo 6, na prihláške na maturitu je 6 kolóniek, ja som mala všetky vyplnené (aj keď ústne som išla len z 5, písomnú som mala aj matiku )
2. u nás bolo také pravidlo, že ak chceš robiť sočku, tak rob, ty si môžeš vybrať tému aj všetko, je úplne jedno čoho sa bude týkať, či z toho predmetu maturuješ alebo nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
2. záleží od školy
2. sočka s maturitou nema suvis, ja som napr. robila sočku na dejepisnu temu a nakoniec som sa rozhodla ze z dejepisu maturovať nepojdem. ale vyber si na sočku niečo, čo ťa zaujima, aby si to nepisala s odporom.
2. u nás bolo také pravidlo, že ak chceš robiť sočku, tak rob, ty si môžeš vybrať tému aj všetko, je úplne jedno čoho sa bude týkať, či z toho predmetu maturuješ alebo nie...
2 nemyslím že sočka má niečo s maturitou ale na niektorých školách to tak môže byť
2.nie, nesúvisí to, kľudne môžeš ísť na sočku a potom maturovať z matiky a fyziky