takkkze myslim si ze sa asi nenajde mlady clovek ktory nema svoj nick na tomto chate asi by to bolo aj divne... ale tak sa musim zamyslat nad tym ze naco bol vlastne vytvoreny... keby islo o nieco normalne tak by vynechali miestnosti ktore su v podstate
Ja som si tam vytvorila nick minuly rok kvoli chatu o pisomnej maturite. Aspon som sa dobre pobavila na vsetkych tych akoze zarucene spravnych temach zo slohu Doteraz si pametam, tusim ze Ekologia v Kambodzi abo daco take to bolo...no lol A najlepsie, ze niektori tomu fakt uverili!!!
no tak ja som si tam nasla frajera teda skor on mna ale nebol to zamer len sme kecavali spolu po case z nas boli kamosi a teraz spolu uz pol roka chodime...
a inak ano vsade len samy uchyl...preto pisem len s par kamaratmi a kamaratkami s kt. nie som tak casto osobne koli dialke a tak a inak s nikym...ved naco ked zakazdym len caw ako sa mas a bla bla bla keci...
akose....podla mna by normalneho cloweqa nemali vobec co srat thy debkovia co sa tam vkuse motkaju ...bohuzal v dnesnom worldiqu je tho beznulinky jaw....skoda si trapit svoje pekne hlawicky pjecko tho thaq je abo eee.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ze je to az hooooza
odvtedy som tam ani nebol
a inak ano vsade len samy uchyl...preto pisem len s par kamaratmi a kamaratkami s kt. nie som tak casto osobne koli dialke a tak a inak s nikym...ved naco ked zakazdym len caw ako sa mas a bla bla bla keci...
Čo ti je na tom divné?????????????????