Ktorá je podla vás najlepšia OA v BA ? Neviem sa rozhodnúť na ktorú mám ísť síce mám ešte rok ale mali by sme podavať predbežne navrhy učitelke..na vysvedčeniach som mala od prvej triedy len jednotky dvojky.. takže asi v pohode..no je tu ešte jeden proble
@riskozvychodu To, že keď ju skončíš si v peknej kaši. Nezoberú ťa nikde robiť, pretože ženské čo robia v kancelárii si miesto nepustia... ( a OA je asi v každom väčšom mestečku teda je vás ako nasratých ) teraz nejdem hrať formu, aj nás je ako nasratých ale aj tak
A ak chceš ísť na VŠ chýba ti polovica informácii čo majú decká z gympla a teda si znova v peknej kaši.
Avšak je to každého rozhodnutie a pokiaľ chceš ísť na vš kde ti OA pomôže nuž nech sa ľúbi.
@laurikaaa ja som si stále myslel - aj stále myslím - že práve gymnazistom chýbajú viac odborné vedomosti
a malo by byť samozrejmé, že z oa chcem ísť na vš kde by mi mala pomôcť
no teraz som v 3. ročníku 5-ročnej bilingválnej oa, tak dúfam že nebudem potom dlho trčať na úrade práce
@riskozvychodu Gymnazisti sú viac vo výhode na VŠ oproti OA z môjho pohľadu nakoľko ak nechodili na stoka gympel sú naučení sa učiť a vedia ako na to...
Čo tam máš ty za praktické vedomosti?
OA? krížom a svätenou vodou proti nej!
...
Angličtinu si hlavu netráp, tá je rovnakou premennou pri každej SŠ, si myslím. Nebudem vyzdvihovať žiadnu OA, každopádne ja som si kedysi vybrala Račiansku a svoje rozhodnutie by som teraz nemenila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A ak chceš ísť na VŠ chýba ti polovica informácii čo majú decká z gympla a teda si znova v peknej kaši.
Avšak je to každého rozhodnutie a pokiaľ chceš ísť na vš kde ti OA pomôže nuž nech sa ľúbi.
a malo by byť samozrejmé, že z oa chcem ísť na vš kde by mi mala pomôcť
no teraz som v 3. ročníku 5-ročnej bilingválnej oa, tak dúfam že nebudem potom dlho trčať na úrade práce
Čo tam máš ty za praktické vedomosti?
...
Angličtinu si hlavu netráp, tá je rovnakou premennou pri každej SŠ, si myslím. Nebudem vyzdvihovať žiadnu OA, každopádne ja som si kedysi vybrala Račiansku a svoje rozhodnutie by som teraz nemenila.