ooo, ake to odborne rady....blondinka sice som, ale az za taku blbu sa nepovazujem,....
nebolo by chlapci o moc jednoduchsie radsej sa neozyvat, ked neviete, a ak viete len napisat nazov, dakujem
@jurito Nie si ty ten s tou pičou holkou čo poriadne nechápe taký princíp, že nezáväzný vzťah môže prerásť až v partnerstvo a rehlí sa na tom ako koza, že je to detinské?
@jurito
Ono to nebola ani tak otázka len konštatovanie trošku zjemnené formou otázky. A netvárme sa že nie je piča prosím ťa. Keď je podľa teba piča neznáma, žena, o ktorej úmysle nevieš ani o správnosti svojej rady a častuješ ju týmto menom, tak to potom je nepochybne piča aj tvoja holka, tvoja mater, babka a prababky do 7meho pokolenia
A inak vy doma nemáte popisné čísla, či celú ulicu vlastníte?
A smiem sa spýtať, ty máš nejakú mentálnu vadu, že si neschopný si priznať, že sa pletieš a tvoja reakcia bola prikokotená? Ego nepustí? Či máš na mozgu nádor? Ako tvoj druh kokotizmu by som velice rád pochopil...
@20 To si mu nemal napísať, opäť bude nahý na kachličkách v kúpeľni masturbovať a striedať to s hysterickým plačom že naposledy ho pohladili tak v inkubátore a aj to len kliešťami keď ho ťahali.
@erjedna njn asi som mal vidiny keď ti tu do príživníkov nadával a keď niekto namietal voči jeho vyjadrovaniu na tvoju adresu, rád si skonštatoval aký je to jeho správanie choré...
@karlotiskot vidíš aký si hlúpy...všetci troška chápajúci ludia dávno pochopili,že ja s erjedna poznám a robíme si tu z vás srandu ako to beriete všetko vážne .....niekto vám niečo napíše na internete a rozplačete sa z toho a inak hej moja matka je piča to si trafil
@jurito Wtf? To je sranda? Hehehe
...
To je teda pekne pripičená sranda Smeješ sa na tom čo sám vyprovokuješ? Akože wtf? Fakt nemáš mentálnu chorobu?
Akože to je nejak na smiech keď sa niekto zastane človeka pri neopodstatnenom urážaní? No a čo, že je to na nete, to akože tu brať niečo vážne je iné ako v reálnom svete, úražkysú tu akože pre ľudí automaticky menejcenné a vnímanie pokryvené či čím si si ospravedlnil v gebuľke reálne dopady svojej pripičenosti? Ja osobne nevidím dôvod nereagovať na kokotizmus v oboch, to že ty tento kokotizmus pestuješ a zabávaš a na jeho obraňovaní nerobí smiešnymi ľudí, ktorí ho bránia, skôr robíš tupca len zo seba, navzdory tomu ako povznesene sa podľa všetkého prezentuješ vlastnej mysli
@karlotiskot a ty si kto aby si určil čo je pripičená sranda a čo je normálna? ty určuješ na svete podmienky či čo?budem sa zabavat na tom na čom ja chcem ,máš možnost to odignorovat....aspon si sa naučil,že sa nemáš vtierat o cdzích rozhovorov lebo z toho vyjdes ako idiot ty kedze nechápeš súvislosti medzi danými osobami ....a hej mám mentálnu chorobu a čo ako? urobíš s tým niečo? nie neurobíš ,si o informáciu bohatší,snád ti to v živote pomoze
@jurito Čo ja viem čo je normálna ale smiať sa na niečom čo sám plánuješ vyvolať mi pripomína opicu rehotajúcu sa na tom, že si trafila pri šťaní do úst.Tiež sa rehlí nad niečím čo vyvolala, takže z toho vyvodzujem tú pripičenosť.
Vidíš ja som idiot lebo sa ozývam že nechápem súvislosti ale tvoje neopodstatnené pičovanie na niekoho napriek nepochopeným súvislostiam sa ti už stupídne nezdá pretože "ty to neberieš tak vážne".
Si proste kokot, ktorý si v hlávke ospravedlňuje neschopnosť uvažovať sám nad sebou a bagatelizuje reálne dôsledky svojho chovania, aby mu mysľou pomýlený mozog vyplavil do gebule endorfín, vždy keď "sa trafí šťankou do svojich úst".
.
JJ presne táto informácia mi chýbala v mojej doktorantskej práci na fakulte kvantovej fyziky. Nazval som ju "Subatomárny kokotizmus v praxi".
@erjedna hej počul som také,že sa tam cítil ako doma ten huncút ...ale potom sa rozbila vlna a uniesli willyhoaby prežil a zobrali ho do sturova na kupalisko,lebo tam je bazen s umelymi vlnami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A to ani z ba nie som..
nice fail
fakt tazke
nebolo by chlapci o moc jednoduchsie radsej sa neozyvat, ked neviete, a ak viete len napisat nazov, dakujem
a potom sa voľakto čuduje, že mám radšej zvieratká ako ľudí.
Martinus nie je vedľa Mekáča, pokiaľ viem, tak chlapci nebuďte príliš múdri
@nity23 ja presne viem, ktoré myslíš, len neviem, ako sa volá
22 rokov? veď už by tebou hormóny jebať nemali, no nie?
Ono to nebola ani tak otázka len konštatovanie trošku zjemnené formou otázky. A netvárme sa že nie je piča prosím ťa. Keď je podľa teba piča neznáma, žena, o ktorej úmysle nevieš ani o správnosti svojej rady a častuješ ju týmto menom, tak to potom je nepochybne piča aj tvoja holka, tvoja mater, babka a prababky do 7meho pokolenia
A inak vy doma nemáte popisné čísla, či celú ulicu vlastníte?
A smiem sa spýtať, ty máš nejakú mentálnu vadu, že si neschopný si priznať, že sa pletieš a tvoja reakcia bola prikokotená? Ego nepustí? Či máš na mozgu nádor? Ako tvoj druh kokotizmu by som velice rád pochopil...
no teraz si ho ale prisno znicil, podla mna sa mu fakt zrutil zivot z takehoto nakladu....
Čudné, že si inak na jeho adresu hovoril keď tu tebe nakladal, ale keď tebe samému zo seba blbo nie je tak ja to riešiť nebudem.
» www.retroshopping.sk/predajna/knihy-...
a keď sa ti nepáči, tak mi vylíž broskynku
...
To je teda pekne pripičená sranda Smeješ sa na tom čo sám vyprovokuješ? Akože wtf? Fakt nemáš mentálnu chorobu?
Akože to je nejak na smiech keď sa niekto zastane človeka pri neopodstatnenom urážaní? No a čo, že je to na nete, to akože tu brať niečo vážne je iné ako v reálnom svete, úražkysú tu akože pre ľudí automaticky menejcenné a vnímanie pokryvené či čím si si ospravedlnil v gebuľke reálne dopady svojej pripičenosti? Ja osobne nevidím dôvod nereagovať na kokotizmus v oboch, to že ty tento kokotizmus pestuješ a zabávaš a na jeho obraňovaní nerobí smiešnymi ľudí, ktorí ho bránia, skôr robíš tupca len zo seba, navzdory tomu ako povznesene sa podľa všetkého prezentuješ vlastnej mysli
som rada že sa všetci rozumejú, je vidieť, že internet predsalen je na niečo dobrý
Vidíš ja som idiot lebo sa ozývam že nechápem súvislosti ale tvoje neopodstatnené pičovanie na niekoho napriek nepochopeným súvislostiam sa ti už stupídne nezdá pretože "ty to neberieš tak vážne".
Si proste kokot, ktorý si v hlávke ospravedlňuje neschopnosť uvažovať sám nad sebou a bagatelizuje reálne dôsledky svojho chovania, aby mu mysľou pomýlený mozog vyplavil do gebule endorfín, vždy keď "sa trafí šťankou do svojich úst".
.
JJ presne táto informácia mi chýbala v mojej doktorantskej práci na fakulte kvantovej fyziky. Nazval som ju "Subatomárny kokotizmus v praxi".
asi tak