a nie, nezvykneme sa, ale zvykneme stráviť deň spolu či už výlet, večera... ako sa pritrafí, naposledy bolo tomu môjmu invalidovi zle, tak sme len doma boli a spravili sme si čaj a do noci sme sa rozprávali
@mickeymouse010@darkestangel inac ked som mojej 23 rocnej frajerke v meste povedal ze pod stara.. Tak take baby sa zhrozene kukli na seba pytajuc sa: Ako jej to povedal?
Myslela som si, ze to bude nutnostou a na prve vyrocie som mala pre neho jeden darcek nachystany napriek tomu, ze nevykazoval znaky, ze by mi isiel nieco dat takze mame taku tradiciu, ze ideme spolu na veceru, na ktoru ma on pozyva a ja sa zase vzdy staram o dezert, nabuduce uvazujem nad nejakou pecenou sladkou dobrotou pre dvoch.
@mojdedo No tak vidíš, že minimálne pre nás dve (ak môžem hovoriť v pluráli), si slávny
@6 Ani sa im nedivím, mladé páry sa tak nezvyknú oslovovať, aspoň v mojom okolí nie, to ale prichádza s vekom.
Prečo jej tak hovoríš? Neprekáža to tvojej najdrahšej?
@6 budem divná ale mne sa páči ako ju oslovuješ, preto si ťa v tejto súvislosti pamätám a hneď som vedela, že si toto fórum ty založil a mne to príde normálne oslovenie, dá sa povedať, že medzi mladými ľuďmi aj originálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A nie, nemám akého totižto.
a nie, nezvykneme sa, ale zvykneme stráviť deň spolu či už výlet, večera... ako sa pritrafí, naposledy bolo tomu môjmu invalidovi zle, tak sme len doma boli a spravili sme si čaj a do noci sme sa rozprávali
@6 Ani sa im nedivím, mladé páry sa tak nezvyknú oslovovať, aspoň v mojom okolí nie, to ale prichádza s vekom.
Prečo jej tak hovoríš? Neprekáža to tvojej najdrahšej?
ale samozrejme sa tak nevolame stale... aj krajsie sa oslovujeme