Polievka - špenátový krém, Hlavné jedno - lasagne s brokolicovým krémom, ktoré som raz mala v menučku v jednej reštaurácii a už ich nemajú .. dezert - mandľový koláč z IKEA..
vyprážaný losos so zemiakovým šalátom, pečená kačica (domáca) s knedľami , pizza, bryndzové halušky so slaninou a veľký zmrzlinový pohár............(ešte som neraňajkovala tak mám veľké chute )
nejaká fajná grilovačka, slanina, kura fajné ale naozaj dobré až by to bol zážitok. k tomu zemiakovú kašu a nejakú vodu. Potom polievka tiež kuracia alebo aj špenátivá alebo cesnačka v chlebe. Nejaký úžasný zmrzlinový pohár ale domácu zmrzlinu čo robí mama, prosto čisto ovocie, lesné plody. Všetko by to rozvoniavalo a sedel by som na nejakej terase s výhľadom na mesto alebo na prírodu, pravdepodobne niekde pri mori aby neboli komáre ani muchy. Prosto pri západe slnka... a blbol by som s kamošmi Všetko by to osvetľovala nejaká jemná žiara ktorá by nedráždila oči a chod za chodom by "chodilo"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(ale vyprážaný syr by som isto ako obed snov nezaradila, na to je to príliš, ale príliš bežné)
ale momentalne by to bolo jedno, co jem, hlavne ze jem, bo zomieram od hladu...
- raznici od mamy
- vyprazany syr a hranolkami a zeleninovou oblohou
a mala som naj naj obed, kura s bambusovymi vyhonkami a hubami
ale maximálne by som sa teraz urobila z bryndzových halušiek s kopou slaniny. + oškvarky k tomu.
alebo proste oškvarky.
alebo proste slanina.
alebo proste veľa mäsa s niečím. och.