@lawey polievka z toho je imho lepšia ale tú som ešte nerobil
šak a normálne šošovicu a špagetle som uvaril, šošovicu som pak rozmixoval v troche od oka vody, v kerej sa varila, ochutiť sa to dá kadečím (ja si už ani nepamätám čo všetko som tam jebel ), čo ja viem soľ alebo sojofka, balsamico, olej olivový, lahôdkové droždie (non-veg, vyrába sa z drozdov), korenie kadejaké.. etc.
@waagbistritz69 polievku poznám je super, jo jo, červenu očku využívam ale tú omajdu chcem!!!! lebo čo som naposledy k cestviinam robila...noo to bolo take.... nienacestoviny!
ooo takže len uvariť čočku a rozmixúvac! dobre! juchuchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Relatívne pikantný, ale nie do takej miery, aby som z neho zrazu začala rozprávať po maďarsky
Zeleninovú polievku.
Šalát zo špenátových listov, kapusty, paradajok a uhorky, s kúskami kuracieho mäsa.
Už som hladný.
lebo dakto povedal že pojdeme na pizzu a nešli sme a potom dakto povedal že zrobí sojguľaš a nezrobil. ta tak.
a ja nic zas
z väčšiny vymenovaných vecí by som bola tak do hodiny znova hladná
-hranolčeky na jazere.
a šošomrkvo ich enjak netankuje
šak a normálne šošovicu a špagetle som uvaril, šošovicu som pak rozmixoval v troche od oka vody, v kerej sa varila, ochutiť sa to dá kadečím (ja si už ani nepamätám čo všetko som tam jebel ), čo ja viem soľ alebo sojofka, balsamico, olej olivový, lahôdkové droždie (non-veg, vyrába sa z drozdov), korenie kadejaké.. etc.
ooo takže len uvariť čočku a rozmixúvac! dobre! juchuchu