@tomias vidiiiis,zabudla som na jedalen,ale pridala by som to k prvej moznosti,ze proste si to jedlo nenosis,ale konzumujes mimo pracoviska (viac menej)
Máme priamo v práci jedáleň a obed stojí fakt smiešnu sumu.
V predošlej robote som si objednávala donášku - cez prac. dni menu za 3,50 sa ešte dalo, ale cez víkendy to vyšlo aj 6-7 eur a to bola asi tretina z toho, čo som zarobila, čiže som si nosila, keď sa dalo.
Buď si donesiem z domu alebo si objednávame hromadne a papáme spolu v meeting roome, priapdne každý deň sa nájde pár ľudí čo si objedná aj keď nemáme spoločný obed.. mimo firmu chodí len pár ľudí teda z nášho kanclu
@tomias Normálne polievka + máš na výber z 3 hlavných jedál (mäso/nemäso/zeleninový šalát), trochu lepšie než v školskej jedálni tam varia. V podstate to prepláca zamestnávateľ a ja platím 68 centov.
@hellium cena dobra.. my mame za 83c. polievku, vyber zo 4 jedál + 1 bezlepkové (ale to musíš mať papier) , a 3 dcl nápoja.. 2x do týždňa nejaky keks, ovocie alebo koláč. jedla sú rôzne , maso, ryby, pizza, cestoviny, šalat..
najhoršie u nás na obede je sobotňajšia polievka, vždy to vyzerá ako *čo týždeň dal* ale inak varia chutne
hned na prizemi mame vlastne bistro, kde nam varia a funguje to zaroven aj ako taky mensi obchod, takze tam. ale nosim si to vzdy hore ku compe a zaroven pracujem.
skoro vzdy mam uvarene, lebo moja schopnost vybrat si z ponuky v nejakej vyvarovni.. ja nemam tuto schopnost, budem 60 min chodit po restauraciach a nikde si nic nedam
Prvy rok a nieco som si varila kazdy jeden den ale to hlavne preto ze som si jedlo vazila a pocitala makra takze som inu moznost nemala..
Teraz od juna som dost zmenila sposob stravovania a chodim na obedy a boze moj to je DOKONALEEEEEEE!
@narazuvzdornaa ono sa ta nerozhodnost da pretavit do celkom skvelej zaluby, ja v nedelu vecer refreshujem stranky vsetkych dostupnych restauracii kym uz konecne daju menucko a ked daju tak s totalnym nadsenim vyberam pekne na kazdy den na cely tyzden a milujem toooo!!!
ale teda vegetarianske vacsinou maju vsade len jedno tak tym sa ten okruh znizi ale proste neviem to je moja obrovska zaluba pozerat si tie jedla a predstavovat si ktore ake bude a planovat ze sice v pondelok maju v A cestoviny ktore su lepsie ako falafel v B ale v utorok su este lepsie cestoviny v C tak si ich dam v utorok a takto xD
a uplne ze jedine co spravis pre to aby si to dokonale prepracovane napadite jedlo zlozene z milion ingrediencii ktore si nikdy domov nekupis mohla mat je ze tam prides a zaplatis to a zrazu ho mas...!
(Nic no asi milujem jest xD)
Ako kedy...
Ak mame doma,tak si donesiem, alebo dole mame v práci 2 jedálne s takým klasik 3,5€ menu, potom do Avionu občas idem jesť, alebo aj do šalátovne ale to má vyjde draho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
V predošlej robote som si objednávala donášku - cez prac. dni menu za 3,50 sa ešte dalo, ale cez víkendy to vyšlo aj 6-7 eur a to bola asi tretina z toho, čo som zarobila, čiže som si nosila, keď sa dalo.
V restikách nevaria zdravo... a ked ano pýtajú za to 7 eur a to mam jedlo jak pán (jak dnes)
najhoršie u nás na obede je sobotňajšia polievka, vždy to vyzerá ako *čo týždeň dal* ale inak varia chutne
Teraz od juna som dost zmenila sposob stravovania a chodim na obedy a boze moj to je DOKONALEEEEEEE!
ale teda vegetarianske vacsinou maju vsade len jedno tak tym sa ten okruh znizi ale proste neviem to je moja obrovska zaluba pozerat si tie jedla a predstavovat si ktore ake bude a planovat ze sice v pondelok maju v A cestoviny ktore su lepsie ako falafel v B ale v utorok su este lepsie cestoviny v C tak si ich dam v utorok a takto xD
a uplne ze jedine co spravis pre to aby si to dokonale prepracovane napadite jedlo zlozene z milion ingrediencii ktore si nikdy domov nekupis mohla mat je ze tam prides a zaplatis to a zrazu ho mas...!
(Nic no asi milujem jest xD)
Ak mame doma,tak si donesiem, alebo dole mame v práci 2 jedálne s takým klasik 3,5€ menu, potom do Avionu občas idem jesť, alebo aj do šalátovne ale to má vyjde draho