Hackujem, dá sa to relatívne ľahko. Aj keď to je úplne bezcitná, detinská, hlúpa, nevhodná, trestná možnosť. Obeťou som bol a všetky heslá som pomenil, potom to daného omrzelo.
@horsiq jej som hackol pomocou nejakého generátoru a preto založila toto fórum. Chcel som vedieť pravdu, lebo klamstvá sa mi nechcelo počúvať a tak som sa zachoval ako decko, hovado, kidiot a pod. Je mi to jedno
16 ročné decko hacklo účet na Facebooku - aha, tak to môžeš robiť programátora, ak ti to tak ide...teraz vážne - áno, heslo sa dá zistiť a je na to milión spôsobov, skúšal som asi 13 spôsobov ale len 2 fungovali...zmena hesla nepomôže, pretože heslo sa dá nanovo zistiť...ale FB je proti tomu chránený, v nastaveniach je možnosť že po prihlásení z neregistrovaného PC ti prijíde e-mail, alebo sms, takže sa to môžeš dozvedieť...ak sa ti to stane, kontaktuj FB server...ale v podstate ti to môže byť jedno - ak ti nevadí že ťa sleduje FB a kopu iných tak toho jedného "nespratníka" prežiješ...
@tancu lebo sa to nedá u FB 100% zabezpečiť...ako sa hovorí, chyba je medzi stoličkou a monitorom - teda v tebe, alebo užívateľovi ako takom (tým ťa nechcem nijako uraziť)...
tie 2 spôsoby ktoré som ja úspešne vyskúšal potrebujú menšiu pomoc užívateľa PC a FB s tým nemá nič spoločné, ale to je na dlho - počítačová kriminalita je na rozmachu a neodborných užívateľov viac ako dosť...preto dbaj na kvalitnú ochranu pc - antivír, spyware atď, prečisti si celý pc a vystríhaj sa podozrivým stránkam na internete, resp. davaj si veľký pozor na to čo sťahuješ, pretože práve to je najnebezpečnejšie...ak by si o tom chcela vedieť viac napíš mi TS pretože sa mi tu nechce písať román...
@m1rko chlapče prestaň používať slovo hackovať v akomkoľvek tvare lebo sám mu robíš hanbu No čo tak ťa podjebala ženská, nestalo sa to ďaľším x miliardám ľudí na tejto planéte
@tancu Chcela si sa spýtať "Stalo sa vám už niekedy, že ste sa na cudzom počítači zabudli odhlásiť z facebooku/e-mailu a ten čo tam prišiel po vás vám písal blbosti na profil?"
Totiž to nie je hackovanie a nemá to s ním absolútne nič spoločné.
@midnight nie, toto nieje take. Nezabudla som sa nikde odhlasit a ani ulozene nikde nezostalo lebo som ho nikde inde ani nezadavala nez do mobilu a ten dotycny sa k nemu nrmal ako dostat ani ho zistit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale preco nieje fb na taketo veci viac vybaveny?
tie 2 spôsoby ktoré som ja úspešne vyskúšal potrebujú menšiu pomoc užívateľa PC a FB s tým nemá nič spoločné, ale to je na dlho - počítačová kriminalita je na rozmachu a neodborných užívateľov viac ako dosť...preto dbaj na kvalitnú ochranu pc - antivír, spyware atď, prečisti si celý pc a vystríhaj sa podozrivým stránkam na internete, resp. davaj si veľký pozor na to čo sťahuješ, pretože práve to je najnebezpečnejšie...ak by si o tom chcela vedieť viac napíš mi TS pretože sa mi tu nechce písať román...
Totiž to nie je hackovanie a nemá to s ním absolútne nič spoločné.
Ale soft mal v názve slovo hack