@elinkaa ...Ospravedlnujem sa no nehodlam s tym ani nic robit
A to ta bezne take veci napadaju ? Ako nic v zlom, len sa pytam
(A neznamena to ani, ze na take filmy necumis, taakze tak )
...A podla mna, ked by tam ta laska naozaj velmi silna bola, tak mozno v tom nejakom emocnom a endorfinovom sialenstve by niekto dal zivot za toho druheho, ale inak to velmi realne nevidim takyto scenar
Furt máme na výber a nikto nepozná svoj osud na toľko aby vedel povedať čo sa stane a pochybujem, že raz mi v budúcnosti unesú ženu a budú požadovať môj život za jej to je hlúposť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
inej? ano.
mňau
Ježíš. No tak ma to LEN TAK napadlo, tak som založila anketu, a to neznamená že čumím na také filmy. Joj......
A to ta bezne take veci napadaju ? Ako nic v zlom, len sa pytam
(A neznamena to ani, ze na take filmy necumis, taakze tak )
...A podla mna, ked by tam ta laska naozaj velmi silna bola, tak mozno v tom nejakom emocnom a endorfinovom sialenstve by niekto dal zivot za toho druheho, ale inak to velmi realne nevidim takyto scenar
Ja síce sama neviem čo by som robila v takejto situácii ktorá sa nikdy ani nestane, ale tak čo...
Nikdy nehovor nikdy
...Aj ked nikomu neprajem, rozhodovat sa medzi svojim zivotom a zivotom niekoho blizkeho
ale aj tak by som nimi radšej nehádzal.
NIKDY! xD