Ako mám vedieť či sa dievča chce so mnou objať alebo nie ? Lebo keď sa napríklad kamarát obíma s kamarátkou na pozdrav nikdy neviem či teraz mám ísť ja alebo nie. Dík .
toto človek nikdy nevie podla situácie, teda aspon ja nie ... ale za to to vždy lahko zistím podla vzťahu konkretnej dievčiny ku mne ... ak má postoj k tebe tzv. nedostupný, tak to neskúšaj ani pretože to nemusí skončiť úprimne ... mal by si vedieť rozoznať či je to vhodné alebo nie, vždy ale individuálne k človeku nie objektívne k situácií, lebo také jednoduché to nebýva vždy ... čerpám len z mojej skúsenosti
Ja väčšinou keď ku mne samo prišlo nejaké dievča objať tak som sa furt len usmial zdvihol ruku akoby som šiel zamávať a povedal "ahoj"
Ale to nerob bo skončíš jak ja.. teraz keď sa kamoši objímajú s kamoškami tak ja len stojím lebo mňa už žiadna objať nechce
ja sa s pár dobrými kamarátmi objímam zakaždým keď sa stretneme aj keď sa lúčime a je to také super také veeeľké kamarátske objatie ... a keď na to niekedy zabudnem tak mi vždy na rovinu povedia že poď ma ešte objať/ ani ma neobíjmeš?... skús to aj ty tak
ja sa rada objímam, pokojne aj s človekom,čo som s ním prvýkrát, nevidím na tom nič zlé, keby bolo na mne, už by som sa inak ani nevítala a nelúčila... iné je ak tú osobu nemáš rád... každopádne to, či sa niekto k tebe má spoznáš aj podľa postoja (nie vždy). Vraj ľudia so založenými rukami na prsiach o sebe podvedome dávajú najavo svoju nedostupnosť až uzavretosť. Ja pokiaľ som v skupine a stískajú sa okolo mňa všetci, stisnem sa aj ja, aspoň tak decentne,dobrých kamošov stískam tak tuhšie, osobnejšie
@papak@2 nemáš ako vedieť, rovnako ako nemáš ako vedieť čokoľvek iné či od teba človek chce alebo znesie alebo nie, proste sprav to čo chceš a si ochotný/schopný zniesť prípadné následky nech už sú ktorýmkoľvek smerom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale to nerob bo skončíš jak ja.. teraz keď sa kamoši objímajú s kamoškami tak ja len stojím lebo mňa už žiadna objať nechce
ja každého objímam.
a je mi jedno, či to plánoval, alebo nie.
nepríjemné to predsa byť nemôže.
( @elemia
"nepríjemné to predsa byť nemôže."
you'd be suprised )
a s nesympatickými sa teda nemám dôvod stretávať.
ja v tom mám tiež dosť bordel