Uz dlhsi cas mam problem s travenim a celkovo mam pocit ze tam bude nieco v traviacom trakte. Poradte mi,chcela by som navstivit gastroenterologa. Ako sa to momentalne riesi? Treba ist za vseobecnym lekarom po vymenny listok alebo zavolat priamo na ambula
choď za obvodným, ale myslím, že sa to dá aj bez neho...no nie som si istá...oni ťa už objednajú, ale ak bude čakacia doba cca mesiac, nech ťa to neprekvapuje...a potom na výsledky čakať zas mesiac.... ja som dokopy čakala skoro 3 mesiace - spolu na vyšetrenie aj na výsledky. A aké máš problémy?
Ozaj keď je tu už táto téma tak by som sa chcela aj ja spýtať
Bola som asi 3x na gastre, ale bola som pod čiastkovou a raz pod uplnou anestezou. Teraz mám ísť znova a mám sa rozhodnúť či s narkozou alebo bez. Tí čo ste boli bez narkózy bolo to moc zlé?
@molline spolužiak bol na hadici cez ústa, iba mu umŕtvili okolie úst a hovoril že to bolo dosť nepríjemné, lebo cítil tú hadicu ako mu išla cez krk dole a že ten doktor mu tú hodicu stále posúval a že to bolo dosť nepríjemné...
akurat teraz volakedy som k nemu tez sla takto prvy raz.. veru hej, treba najprv za obvodnym, on ti da ten papier, doporucenie, potom mu zavolas, objednas sa a prides... s papirom, samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
vôbec ale vôbec to neboli
choď za obvodným, ale myslím, že sa to dá aj bez neho...no nie som si istá...oni ťa už objednajú, ale ak bude čakacia doba cca mesiac, nech ťa to neprekvapuje...a potom na výsledky čakať zas mesiac.... ja som dokopy čakala skoro 3 mesiace - spolu na vyšetrenie aj na výsledky. A aké máš problémy?
Bola som asi 3x na gastre, ale bola som pod čiastkovou a raz pod uplnou anestezou. Teraz mám ísť znova a mám sa rozhodnúť či s narkozou alebo bez. Tí čo ste boli bez narkózy bolo to moc zlé?