kamaratka objednavala a v pohode vsetko,doslo co malo a cakala asi 3 tyzdne a preprava bola cez nejaku zasielkovu sluzbu bo priamo na slovensko to neposielali ale to neviem uz kolko platila
@panarchitekt ... @4 .. kamarat objednaval, prišiel o dosť peňazí, kedže aj napriek veľmi veľa pozitívnym komentárom mu žiaden objednaný mobil neprišiel
@patofbc@soul2mate neviem kde sa stala chyba ale ja VZDY co som si odtial objednal to mi doslo..takze ja sa stazovat nemozem...to ze niekto obcas natrafi na nejakeho kokota ktory neposle co ma sa moze stat kludne aj tu na slovensku pri kupe na inzerat...
@kosmiklove no tak ja mam tiež pozitivne skusenosti ja len hovorim že kamarata tak ojebali a skoro všeky komentare mal pozitivne A sice neviem aky mobil chce ale je možne že na slovensku mu nemusi fungovať, to je tiež taka drobnosť Ale každopadne netvrdim že VŠETCI tam na ebayi su klamári a ty tiež. Len proste nájdu sa aj takí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.iphone-usa.sk/...