cez ebay mám viacnásobné len + skúsenosti, síce nie z oblasti oblečenia, skôr elektronika, ale ani pri sumách 600 eúr nikdy nebol problém aby tovar nedošiel
@moonbeam ebay je podobne chránený ako naše aukro, tam ak by prišiel tovar poškodený alebo niečo by nastalo tak majú to chránené..tak že nemal som problém keď som si objednával telefon za ešte 18 000 korún slovenkých, a nemal som problém všetko v pohode, a naposledy som objednával zrkadlovku ešte drahšiu ako je telefon. tak že na to sa možem spoľahnúť
@amorko na druhej strane je pravda ze ak objednavas niekde z anglicka alebo ameriky a zaplatis aj poriadne postovne tak tomu by som aj veril ale stale tie reklamacie...posielat to naspat cez polku sveta
@moonbeam no je to zase uhol pohľadu, ja zatiaľ som nemal problém aby mi niečo nešlo po dobu 2 rokou čo musím poklopať ma teší.. tak snáď to bude aj naďalej takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@ork92 pravda, ale ja nerád experimentujem v tomto
objednaj mi...