Na oblohe boli akési svetielka, teda, veľmi podobné hviezde, bolo ich asi 7 v rade za sebou a hýbali sa.. čo to je? veci typu ufo a podobné si nechajte, chcem normálnu odpoveď.. keby bolo len jedno, tak si myslím, že to je satelit, ale toľko a v rade za s
tie špiny americke sa chystaju určite niečo bombardovať na našom kontinente, zavolaj na ministerstvo obrany madam, lady Radičovej, je ministerkou rezortu ........filip
cirkevne-spolocenska doktrina hovori otom ze mi sme vyrchol evolucie lebo sme kopia boha! preto je spolocensky neprijatelne verejne hovorit o moznosti ze iny a dokonalejsi zivot existuje! narusalo by to staroveke normy a principi ! clovek si nechce priznat ze ako homosapiens to daleko este nedotiahol, zivot ludi je neisty a zhubny s pomylenymi prioritami a hodnotami. Clovek ako taky len béka o bozstvach a neustale sa boji, lebo sa nedokaze otvorene pozriet na vlastnu nedokonalost co by bolo vlastne proti teorii o stvoritelovy!
Ako... máme tu rok 2011 a stále sa nájdu ľudia(odhliadnuc od kresťanov s klapkami na očiach) ktorí odmietajú celkom logické a normálne veci? Existujú kvantá vesmírov, v nich kvantá galaxií, v nich kvantá hviezd a planét a rôtnych iných objektov... A to som sem zahrnul iba hrubohmotné prejavené univerzum... Čo ďalšie dimenzie? Paralelné vesmíry? Naozaj si myslíš, že sme sami? Naozaj si myslíš, že to, čo zostrelili v Roswelli bola stíhačka? Možno je teraz dajaký vedľa teba a ani o tom netušíš. Staré civilizácie ich uctievali ako bohov, stvoriteľov. Našich otcov- náš genetický kód. Mardžerínka, skús sa troška pohrabkať v literatúre, na nete a podobne. Možno sa ti otvoria oči...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale keďže som toto nevidela tak si netrúfnem povedať či boli alebo nie
ufo je nieco co sa neda vysvetli! neodmietaj pojem!