Zaujímalo by ma, aké oblečenie sa páči chalanom na babách, teda v čom sú baby sexi Nemám teraz na mysli spodnú bielizeň, ale typy oblečenia - ako krátke alebo dlhšie sukne, minišaty, pánsky štýl (sako, blúzka, nohavice, prípadne kravata), šortky, obtiah
No je hlavne dôležité čo je v tých šatách zabalené Keď máš obtiahnuté jeansy/nohavice a malý zadok tak nieje na čo pozerať ak objemný tak to už stojí za pohľad. Pre malé riťky skôr tie šorty a tak dále a tak ... to sa musí doladiť K vrchnej časti: väčšinov majú holky malé kozy takže to je jedno čo tam majú oblečené
To máš tak. 100 ludí, 100 chutí. Každemu sa páči niečo ine. jednému sa páči ked sa žena oblieka ako muž, mne osobne sa páči ked sa žena oblieka ako žena. A hlavne vela žien nedokaze posudit čo si može obliecť. Keď vidim skoro každú druhú čo nosia dámske šortky a majú hrubšie stehná ako ja mam obvod pásu tak to je vážne nechutné.
@mefistofel tak ono pokial to nevyzerá až vyslovene úplne úplne nechutne tak nechápem prečo by sa tie baby mali obmedzovať a potiť sa v dlhých nohaviciach v horúčavách len preto že to nevyzerá úplne esteticky
k @8 len toľko, že existujú aj tenučké dlhé nohavice a sukne, v ktorých fakt nie je väčšie teplo ako v krátkych a že nie je krátke ako ultrakrátke a vytekajúce tuky všetkými smermi
@forte ono je tam taky malý problem, že niektoré to nosia aj keď je celkom chladno okolo 10-20°C vonku a nie len keď je 35+°C a videl som takýchto dievčat XY. a nie len jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Alebo minisukna a na vrch to je jedno