Áno na kupujem značkové veci no nezakladám si na tom. Ide hlavne o to že sa mi tie veci páčia a chcem aby boli kvalitné a pekné. Jednoducho keď kúpim nejakú vec za pár šupov tak to nakoniec aj tak nič nevydrží.
Jednoducho nie som tak bohatý aby som si mohol dovoliť kupovať lacné veci.
nie...
sekáčujem... v sekáčoch sa dajú nájsť aj fakt kvalitné vecí... dve bundy mám odtiala nosím ich 3 roky... všetky saká... nohavice elegantné... blúzky...tie veci ludia málonosia keď nesadnú... sukne... úplne nové značkové svetríky...
jediné čo nenakupujem s sekáčoch sú gate...a topánky, síce sa im nebránim, ale nikdy ak sa mi páčili nebolo moje číslo
a keď nesekáčujem tak akciujem kade tade... nemienim dávať ohromné peniaze za veci ktoré sa aj tak do polroka rozpadnú...
až na topánky a kabát...a no gate... ale gate aj tak kupujem sekáčové, lebo aj tak si ich zaserem pokreslím perom nenazdajky etc. etc. vyťahajú sa, vyšúchajú
Asi som uplne out ale do sekacov nechodim vobec ani neplanujem.Neviem cim to je ale sa mi zda ze niekedy ked nekto kupoval v sekaci bol povazovany za keketka a dnes kto kupuje v sekacoch tak ten je in a rozumie sa do mody.
Inak to zalezi podla oblecenia ci znackove alebo nie, boty by som si nejake fungshei nekupil lebo za pol roka hnila noha takisto som si kupil minuly lacne zimne a kokotiny za tyzden premokali. Inak ostatne si kupujem podla toho jak sa mi to paci ale vacsinou to byva tak ze triko za 5e je bud 1 farebne alebo su na nom smajlici a trapne napisi [nujorker napr.] Takisto je to s ostatnymi vecami aj ked nekedy sa najde nejaka akcia a ja pekne veci su za malo.
Nechám si potrpiť na značke, ale nepreháňam to, osobne mám dosť drahú mikinu od Hilfigera, ktorá po niekoľkých praniach vybledla, takže je mi to nejako aj jedno, tričká a podobné veci lacno nekupujem, na topánkach si veľmi potrpím, nohavice neriešim... Akurát sa mi páči ako teraz v KE každý začal nosiť fakové Holliser, Hilfiger, A&F tričká za 15eur od kamaráta a myslí si že je kráľ sveta a nosí ho každý deň, prepotené hnusné a na každej fotke z nejakého klubu je s ním odfotený... Ináč rád nakupujem H&M tam majú veľmi pekné oblečenie, Marks and Spencer a REserved to isté.
značkové veci? myslíš GUCCI, LOUIS VUITTON, VERSACE? mno vyberám si veci ktoré mi pristanú je mi jedno či to stojí 10 alebo 200 euro. Ale tie lacné veci vydržia vačšinou len na jedno použitie takže oplatí sa investovať do kvality.
ani nie kedze za znacky povazujem veci od versace chanel mcqueen apod a take znacky ako HM alebo adidas u mna nehraju nejaku rolu. kazdopadne u cinancov urcite nenakupujm a nikdy nebudem
Este nikdy som nebol v sekaci.
Viacero veci mam znackovych, sle ked sa mi paci nieco neznackove, idem po tom.
Casto krat mam ale aj od priatelov veci ked niekomu je nieco male, mne to pasuje, tak preco by som nezobral
zara je pre vas znacka? omg toto su znacky len pre slovakov. ja by som rozlisoval medzi slovami znacka a sracka. zara, hilfiger, g-star a podobne patria do tej druhej kategorie.
Pri danom objeme financií sa snažím za ne nakúpiť maximum oblečenia, a mám nepopierateľný problém s nekontrolovateľným nakupovaním :/
V poslednom čase, keď som sa dohodla sama so sebou, čo sa mi páči a ako to udržať konzistentné, som investovala akurát do Steelov a do nejakých šperkov, ktoré na človeku nezhnijú v rannej rose.
90% veci v satniku mam znackovych, tych zvysnych 10% som od niekoho dostal. Zakladam si na tom hlavne koli tomu, ze mam pocit, ze su podstatne kvalitnejsie ako nejake lacne shity. Niektore z tych znackovych veci maju roky a stale su v poriadku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
-asi tak, ale napr. také tie zimné veci, vibramy a tak- to si na značke a kvalite zakladám a priplatím si
Jednoducho nie som tak bohatý aby som si mohol dovoliť kupovať lacné veci.
no ja si nepotrpim,ale casto by som si kupila nejaku len preto ze lacna, ale casto su to harabuurdy strasne
lenze som uchyl na tenisky a tasky, taakze tam je to iné
sekáčujem... v sekáčoch sa dajú nájsť aj fakt kvalitné vecí... dve bundy mám odtiala nosím ich 3 roky... všetky saká... nohavice elegantné... blúzky...tie veci ludia málonosia keď nesadnú... sukne... úplne nové značkové svetríky...
jediné čo nenakupujem s sekáčoch sú gate...a topánky, síce sa im nebránim, ale nikdy ak sa mi páčili nebolo moje číslo
a keď nesekáčujem tak akciujem kade tade... nemienim dávať ohromné peniaze za veci ktoré sa aj tak do polroka rozpadnú...
až na topánky a kabát...a no gate... ale gate aj tak kupujem sekáčové, lebo aj tak si ich zaserem pokreslím perom nenazdajky etc. etc. vyťahajú sa, vyšúchajú
Inak to zalezi podla oblecenia ci znackove alebo nie, boty by som si nejake fungshei nekupil lebo za pol roka hnila noha takisto som si kupil minuly lacne zimne a kokotiny za tyzden premokali. Inak ostatne si kupujem podla toho jak sa mi to paci ale vacsinou to byva tak ze triko za 5e je bud 1 farebne alebo su na nom smajlici a trapne napisi [nujorker napr.] Takisto je to s ostatnymi vecami aj ked nekedy sa najde nejaka akcia a ja pekne veci su za malo.
"jediné čo nenakupujem s sekáčoch sú gate.."
"ale gate aj tak kupujem sekáčové"
ale každopádne, díkičko že si mi našla oné tentok oný!
Viacero veci mam znackovych, sle ked sa mi paci nieco neznackove, idem po tom.
Casto krat mam ale aj od priatelov veci ked niekomu je nieco male, mne to pasuje, tak preco by som nezobral
Aj to jang'c'tiang je svojim spôsobom značka, tak čo?
V poslednom čase, keď som sa dohodla sama so sebou, čo sa mi páči a ako to udržať konzistentné, som investovala akurát do Steelov a do nejakých šperkov, ktoré na človeku nezhnijú v rannej rose.
Ale akcie a second handy..♥♥