sere ma že máte Krajšie oblečenie na výber jaK baby napríKlad taKé miKiny jaKé máte vy jooooj veď mne je to už trápne chodiť stále v chlapčensKom ale čo Keď je to oveľa Krajšie oblečenie jaKo tie babsKé neKonečné výstrihy a holé Kríže!
fuuuuha tak aj ja si ymslím , že tie holé kríže sú dosť nepraktické ... a aj ja som si to všimal že majú mrte pkené mikiny chalni a baba samý top a bolerko ...
ja si práve myslím, že pre mužov sú menšie možnosti výberu a ako hovorí peti, nehľadáš v dobrých obchodoch...inak stavte sa so mnou, že do roka sem prídu do módy veľké voľné košele pre ženy, ja ich síce už teraz nosím, ale potom aspoň bude lepší výber
Holé kríže? aj také sú, ale veď nakupuj iné. Veď práve teraz sú v móde také tie dlhé svetre až pod zadok, tie sa mi strašne páčia také mám tričko z Black and blue, tam mávajú pekné veci
Môj priateľ hovorí, že pre ženy je veľa krásnych vecí a pre chalanov málo
a mne sa tiež nepáčia baby čo nosia chalanské oblečenie, všetko o číslo väčšie, botasky ktoré ti zväčšia nohu aspoň o jednu veľkosť a akože "hip hop" štýl...
Mne sa tiež veľmi páčia chlapčenské mikiny, trika, atď.. ale nenosím ich aa tiež neznášam baby čo nosia o 5 čísel váčšiu mikinu, že "hiphoperky" alee ja tiež nosím veľké mikiny, ale to skôr preto že ja neviem zohnať mikinu v mojom čísle aby mi neboli krátke rukávy takžee som si naposledy kúpila že XL alee to bolo z nutnosti
ha si myslis , ze fsetky dievcata sa obliekaju do minisukni, triciek s vystrihmi po pupok a nosia opatky? staci ak zajdes do nejakeho sk8shopu (nexcem robit reklamu ) a tam si isto najdes vela veci aj z damskeho vyberu
pre nas je oblecenie na kazdom kroku,ale pre chalanov je to horsie,ale zase chalani mozu nosit take krasne mikiny a kosele,velmi sa mi to paci ? ale predsa len mate krajsie oblecenie,aspon ja mam taky nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Môj priateľ hovorí, že pre ženy je veľa krásnych vecí a pre chalanov málo
a mne sa tiež nepáčia baby čo nosia chalanské oblečenie, všetko o číslo väčšie, botasky ktoré ti zväčšia nohu aspoň o jednu veľkosť a akože "hip hop" štýl...
ja som baba a som ňou rada
ja by som si osobne vybrala v panskych mikinach, byvaju pekne. a nemusi byt vobec poznat, ze su panske